Arama sonuçları: *

1. J

Bu sistem alınır mı ? Bütçem 12 bin Tl

Sinerji Bendis Ryzen 3 4100 8GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6400 [Oyun Bilgisayarı] Seçeneklerden Ryzen 5 5600 yaptım RAM'leride 16 yaptım 11.992 tuttu sizce alınır mı?
  2. J

360 Sıvı soğutma ne almalıyım?

Kapattım 60 derecelere düştü. Öyle kullanıyorum şuan da ama normal haliyle kullanmam için sıvı sogutma şart gibi geldi
  3. J

Sıvı sogutma yok bende stok fanla çalışıyor işlemci 1658144687 O yüzden yukarı 2 model yazdım bunlardan birini mi almayalım yoksa şu model çok güzel gibi tavsiye almak istedim
  4. J

Lian Li O11 Dynamic Xl Rog Certified Siyah Rgbli E-Atx/atx Full Tower Gaming Kasa Bütçe 6000 bine kadar alabilirim Gerek yok denilmiş işlemci için ama anakart bi kere sıcaklık uyarısı verdi o yüzden sağlıklı olsun istedim sistemi
  5. J

Yardımcı olabilecek yok mu?
  6. J

Çözüldü✓ 10 GÜN KULLANDIĞIM SİSTEMİ 3 AY SONRA KULLANSAM BİR ŞEY OLUR MU?

6 ay askerlik sonrası geldim sorunsuz çalışıyor bişey olmaz
  7. J

Merhaba bilindiği üzere ryzen5 5600x yük altında 85 dereceleri görüyor ve geçiyorda boştaki sıcaklığı 50 derecelerde kalıyor. 360 bir sıvı soğutma düşünüyorum. Aklımda 2 model var ve farklı model önerilerinede açığım. Aorus waterforce x360 ve lian li galahad aio 360 black 360mm rgb modellerinden...
  8. J

Çözüldü✓ Boş Kasa Önerisi Bütçe Sorun Değil

Teşekkür ederim tavsiyeler için lian li kasa aldım
  9. J

evet bu kasaları biliyorum birde adını bilmiyorum ama ön cam panelde sıcakları değerleri gibi olan bi led ekranlı kasalar var onların ismini biliyor musunuz
  10. J

Merhaba, MSI B550 CARBON GAMİNG WİFİ AMD RYZEN 5 5600X MSI RTX 3060 GAMING X Corsair ML120 PRO Corsair Vengeance 8x2 gb 4000 hz Thermaltake Toughpower GF1 80 Plus 850w Gold Full Modüler Everest Titan Kasa Kasamı değiştirmek istiyorum. Lian Li Galahad AIO 360 Black 360mm RGB kasaya sığmıyor ve...
  11. J

Çözüldü✓ Msi B550 Carbon Gaming Ezdebug boot

Uefi modda kalmış cms moda alınca sorun çözüldü.
  12. J

Çözüldü✓ Msi B550 Carbon Gaming Ezdebug boot

Merhaba, Bugün bilgisayarımın uzaktan tozunu aldım havayla ve ilk başta ezdebug cpu ışığım sürekli yanıyordu. Cmos attım ve bios güncelleme denedim şuan sırayla cpu yanıyor sönüyor vga yanıyor sönüyor en son bootda takılı kalıyor ve görüntü gelmiyor. Sorunu çözemedim. 2 ay öncesi de ezdebug cpu...
Geri