Arama sonuçları: *

1. baranngk

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

ilk aldığım bilgisayarda rx 580 vardı 4gb vramli olan
  2. baranngk

Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

bende yakın zamanda monitör bakıyordum en sonunda vatandan asus tuf vg27aql5a model monitörü aldım 10800 civarına geliyordu ama 1 yıl daha garanti uzattım artı 1000 tl daha verip aslında çokta gerek yoktu , vatandan alırken ölü pikseli veya bi arızası var mı yokmu gibisinden de baktırabiliyorsun...
  3. baranngk

Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

Hocam bende sizin monitörle ktc monitör arasındayım amazondaki satıcıda incehesap 1000 tl fazla verip amazondan alındığında yine iade edebilir miyim monitörü baktığım kadarıyla incehesap sıkıntı çıkarıyormuş
  4. baranngk

Rx 7800xt ekran kartımı satayım mı

Aslında nvidia karta geçesim var ama bilmiyorum ya en kötü sıfır yada 2. El bi 9070xt almak daha iyi olmaz mı
  5. baranngk

Rx 7800xt ekran kartımı satayım mı

aslında satmayı düşünmüyodum ama sarı sitede ilandaydı şuanda 18 bin tl teklif var sizce satayımmı rx 7800xt nitro model sıcaklık değerleri falan baya iyi %20 fan devrinde 65 66 derece geziniyor satsam iyi model bi kart almak içinde ben bi 20 küsür en az koyucam sizce napıyım güncellik ve yeni...
  6. baranngk

KTC 27 H27E6 alıcam daha iyisi var mı o bütçede

hocam başka öneriniz var mı şuanda aklımda asus tuf VG27AQL5A almak var vatandan fiziksel olarak alsam açıp bir sıkıntı var mı gibisinden baktırma şansım olur mu yoksa direk internetten mi alayım [H3 id=''][/H3]
  7. baranngk

800 900 tl daha koysam amazondan alsam ktcyi daha iyi olur mu ordan aldığımda ölü piksel veya diğer şeyler çıkma durumunda daha kolay iade yada değişim yapabilirmiyim şikayet vara baktım ürünün distrübütörünün bir kişi 6 ölü pikselden sonra iade yada değişim alındığını söylemiş
  8. baranngk

Hocam haklısın ama asus msı veya diğer markalardan aldığım monitörde de ölü piksel olsun diğer sorunlar olsun çıkma ihtimali var ne yapsam bilmiyorum
  9. baranngk

hocam alıp şansımı denemek istiyorum ama incehesap güven vermiyor daha önce işlemci almıştım bir sorun çıkmamıştı ama monitörde beni çok düşündürüyor ya
  10. baranngk

hocam forumdaki diğer konulara baktım bu monitörle alakalı herkes yaşıyor galiba bu ölü piksel işini hepsiburadadan baktım yine incehesap satıcılı orda da tek yorum var o da monitörün açılıp geri paketlendiği ve 2 tane ölü piksel olduğunu yazmış phillipse mi yönelsem yada başka neler var...
  11. baranngk

incehesaptan alıcam ama bir kaç sorum var ürünün teknik servisine hangi firma bakıyor kaç yıl garantisi var birde incehesap ölü piksel yada başka bir şey çıkması durumunda değişim yada iade yapar mı yoksa uğraşırmıyım bunun yerine phillips evnia da var aklımda sizce hangisini almalıyım
  12. baranngk

Yardım Gamegaraj slayer X7T BIOS güncellemesi yapan var mı?

Slayer modellerin bios güncellemesi nasıl oluyor direk hiç bilmediğimden soruyorum bende de x7t laptop var hiç yapmadım
  13. baranngk

Yardım Ekran kartım düşük derecedeyken %100 fan açıyor

hocam bu kısımda ortadaki A yazan yerde tiki kapatınca fan ayarı yaptırmıyor mu
  14. baranngk

Yardım Ekran kartım düşük derecedeyken %100 fan açıyor

kendin fan ayarı yapabilirsin yükte kaç derece oluyor
  15. baranngk

🔥İndirim LG UltraGear 180Hz IPS HDR10 oyuncu monitörü 4599₺🔥

bu bütçede daha iyisi var mı
  16. baranngk

Işlemci yükseltme tavsiyesi

hocam bende önce 7800x3d baktım ama 15k ya değer mi
  17. baranngk

Işlemci yükseltme tavsiyesi

elimde genel olarak r5 7600 msı b650 tomahawk anakart rx 7800xt nitro ekran kartı bu bileşenlerden oluşan bi sistem var soğutma olarak sıvı soğutma mecvut nzxt kraken x63 rgb 280lik olması lazım baya da memnunum işlemciyi ortalama 50 54 derecede tutuyor oyunlarda , normalde ekran kartı...
  18. baranngk

Yardım Gigabayt 9060 xt mi saphire nitro 9060 xt mi

bence nitro+ gibi bi tepe model varken gigabyte almazdım aynı fiyattalarsa gigabyte olanın modeli ne
  19. baranngk

Yardım Philips evnia 27m2n6501l00 OLED

Hocam 10k bandında alınabilecek en iyi monitör bu mudur peki
Geri