Arama sonuçları: *

1. ocanca

Grafiker olmak için ilk adım?

Grafik tasarım bitirmiş biri olarak yol yakınken dön derim sana :D ama illaki ben bu yola baş koydum diyorsan bence grafik tasarımla ne yapmak istediğine karar ver bazı grafikerler markalaşma ve pazarlama alanına kayıyor eğer bu yönde ilerlemeyi düşünüyorsan marka nasıl oluşturulur konusunda...
  2. ocanca

Birlikte oyun geliştirebileceğimiz insanlar arıyorum

Oyun geliştirmek isteyip de benim gibi ekip bulamadıysanız ortak noktada buluşabileceğimiz insanlar arıyorum. Şu anlık 1.5-2 haftada bitirebileceğim telefon oyunları üzerine odaklandım. Portfolyo oluşturma amacında veya oyun geliştirme hedefinde iseniz beraber çalışabiliriz. Aslında coderım ama...
  3. ocanca

Bilgisayar Mühendisi Bilgisayar mı üretir

işlerinden biri de makine mimarisi oluşturmak. matematik konusuna gelince bilmek kod yazan biri için artıdır ama yokluğu da çok önemli değil.
  4. ocanca

lütfen yardım, ekranımda siyah leke görünüyor

1 aylık bilgisayarımın ekranında siyah lekeler görünüyor işin ilginç yanı monitöründen kaynaklı değil ekran paylaşımı açtığımda diğer arkadaşlarımda görebiliyor fotoğraflarda lekeyi görebilirsiniz
  5. ocanca

Bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Yorumunuz için teşekkürler.
  6. ocanca

19.000tl bütçem var elimdekiler ana kart : Gigabyte A520M , işlemci soğutucu : Thermaltake UX200 1657456882 Teşekkürler kasayı ve ramleri değiştiricem fakat işlemciyi yükseltecek bütçem yok
  7. ocanca

Yardım Ark tek oyunculu oyuna başlarken fatal error

Steam/ayarlar/oyun içi/sunucu tarayıcısı ping dakika yı azaltmayı denedinmi? Ben zamanında böyle çözmüştüm. eğer yüklediğin bir moddan sonra bu hatayı almaya başladıysan modun klasörünü silmen gerekir
  8. ocanca

İyi günler, pc toplamak istiyorum fakat donanım hakkında pek bilgim yok maalesef. Alacağım parçalar aşağı yukarı belli fakat birbirleriyle uyumlu mu?, fiyat performans olarak daha iyisini bulabilirmiyim veya kullandıklarım yerine önerebileceğiniz farklı parçalar varmıdır diye bu konuyu açtım...
Geri