Arama sonuçları: *

1. T

Hazır sistem ne kadar tutar

Böyle bir hazir sistem aldım içindeki parcalari yükseltip sizce eksik birsey varmi ve bu sistemin güncel degeri nedir sizce sifir olarak? İşlemci: Amd ryzen 7 7800x3d Ekran kartı: Asus dual rtx 5070 OC edition 12GB GDDR7 DLSS 4 192BIT Ekran kartı Anakart: Asus prime B850M-K 8200MHz DDR5...
  2. T

Ryzen5 7500F e gececegim anakart ve ramim destekler mi

Aynen modarttan almistim 2 yıl önce. Ben full cs2 oynayan cocugum cs2 de full işlemci odakli oyun olduğu için artık işlemci yememeye başladı ölüm maçında özellikle bazen 80 100 fps e falan bile düşüyor o yuzden yetmiyor artık işlemci yükseltmek lazım yada satıp daha güzel sistem alacagim bilmiyorum
  3. T

Teşekkürler
  4. T

Peki hangi anakart ve Ram alabilirim desteklemesi icin yada bunları almak yerine sistemi komple satıp tekrar am5 sistem almam mi mantıklıdır sizce
  5. T

Suanki kullandığım sistem bu sekilde İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 Anakart: Asus Prime A520M-K Ekran kartı: Asus Dual Rtx 4060 Ram: Gskill Ripjaws 3600Mhz 16gb Ram (2Adet) Ssd: Kioxia Exceria 500 GB M2.Ssd Kasa: Vento VG20A-650W 80 Plus Ryzen 5 7500F e geçmeyi düşünüyorum suanki kullandığım...
  6. T

Sakalım Çok sert çıkıyor

Merhaba 22 yaşındayım ve bu yaşımda sakalım çok sert çıkıyor jileti tersten vurduğumda sanki hiç kesilmemiş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor tersten traş oluyorum genelde onda da 1 gün sonra sakal yok ama siyahlık mevcut yani yüzüm de siyah leke gibi oluyor sakal görünümlü bunu nasıl...
  7. T

20 bin tl en yüksek monitör içinde sistem

20 bin tl ye kadar çıkarım 18 bin falan da olur monitör içinde
  8. T

Vatan bilgisayardan sistem alımı 2022 temmuz

Hepsini tek tek yazdım dahaa çok zarar ettim şaka mi bu :D 1658520737 O fiyata sen hangisini öneriyorsun?
  9. T

Peki Windows u nerden yapabilirim
  10. T

Bunun içinde windows da dahil olduğu söylendi ama
  11. T

Nereden 1658479170 Nereden toplarım 1658479262 Senin sistemin ne Yazar mısın
  12. T

17 bin 20 bin TL arası toplama bilgisayar monitörü dahil tavsiye

Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama hiç anlamam hazır sistem almak mı mantıklı toplamak mı internet sitelerinden mi almak mantıklı yoksa vatan teknosa gibi yerlerden mi bilmiyorum en son 20 bin tl ye kadar bütçem var full oyun odakli monitör dahil sistem onerirseniz sevinirim
  13. T

Nerden alabalirim?
  14. T

İncehesap ve diğer internet sitelerine de baktim vatan daha uygun gibi geldi özellikle monitör de içinde incehesap ta tek kasa olmasina ragmen 20 bin tl hemde özellikleri bundan daha düşük ekran karti 8 gb 480 gb ssd 1658476834 Nerden alabilirim? 1658476863 Nerden alabilirim monitör dahil o...
  15. T

Arkadaşlar vatandan 22 temmuz itibariyle hazır sistem alacagim yaklaşık 20 bin tl fakat bilgisayardan anlayan birisi değilim sistemi vatan bilgisayarin bana önerdiği sistemi size göstereceğim fiyatı iyi mi? sistem nasıl gayet normal fiyat mi yoksa daha iyi yerlerden internetten o paraya daha...
  16. T

2022 Temmuz toplama bilgisayar

Peki sistemi kurup mu gönderiyorlar nasıl oluyor o işler kargo falan bilgin varmı
  17. T

Her ay yapiyor mu sistem ben Ağustos gibi de alabilirim geç kalabilirim yani
  18. T

Yaklaşık 15 bin 17 bin TL arası bütçem var bugüne kadar hiç bilgisayar toplamadim nereden alınır nasıl alınır yada masaüstü mü mantıklı dizüstü mü o paraya bir fikrim yok ama benim tercihim toplamadan yana nasıl yapabilirim monitör de dahil olursa sevinirim sadece oyun amaçlı alacağım...
Geri