Arama sonuçları: *

1. relovia

RX 580 Sistemde Oyunlarda Ekran Kararıyor ve Fanlar Full Hıza Ulaşıyor

Sabah ilk işim macunu yenileyip deneyeceğim tekrardan. Ama üstteki arkadaşın da dediği gibi MOSFET'lerde bir sıkıntı olabilir.
  2. relovia

Ne kadar ücret isterler acaba
  3. relovia

Corsair 600w 80+ bronze. Hocam DDU ile ekran kartını kaldırıp tekrar kurdum en son sürümünü ve BIOS güncelledim. Furmark testinde direkt kapandı undervolt yapıp yanlışlıkla 1280x72 yapıp fullscreeni açmamıştım onda sıkıntı çıkmadı fakat undervolt dahi 1080p fullscreende direkt ekran kararıp...
  4. relovia

PSU'da bir sıkıntı olabilir mi peki?
  5. relovia

Evet ilk sahibiyim. 1671583169 Ekran kartının içini açmaya pek yeltenemiyorum o konuda bir şey söyleyemiyeceğim.
  6. relovia

Furmark testinde dediğiniz gibi başlatır başlatmaz siyah ekran ve fan fena hızlanıyordu. Şimdi BIOS güncelleyip tekrar DDU ile ekran kartını kaldırıp standart ayarlarda undervolt yapmadan Furmark testine sokacağım.
  7. relovia

Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken bir yerden sonra ekran kararıyor ve fanlar %100 dönüyor. Zamanında EFT oynarken bu sorunu yaşayıp post atmıştım fakat hiçbir türlü çözüme ulaşamadım. Undervolt yapıp MSI üzerinden de Core clock ve Memory Clock'u düşürüp sorunu az da olsa çözmüştüm. Fakat şu an o...
  8. relovia

RX 580 Escape from Tarkov'da ekran kararıyor ve fanlar hızla dönmeye başlıyor

Hocam bu illet tekrar beni buldu. Ne yapabileceğim konusunda bir bilginiz var mı?
  9. relovia

Düşük performanstan bahsetmiyorum daha öncesinde bu oyunu 60+ FPS oynuyordum orası ayrı da, RAM ve VRAM'in hepsini kullanması normal mi o kafamı karıştırdı.
  10. relovia

Günaydın hocam XMP açık şu an sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum fakat bu değerler normal mi?
  11. relovia

Tamamdır hocam her şey için teşekkürler ben yarın test ederim şimdi uyumam lazım. Gerçekten çok teşekkürler.
  12. relovia

Hocam stres testini de başarıyla geçti. Büyük konuşmak gibi olmasın da sorun bir tık çözüldü gibi. Benim merak ettiğim XMP'yi açsam sorun yaşar mıyım. RAM'lerden 600 MHz feragat etmiş gibi şu an sistem.
  13. relovia

Yaptım şu an son durum bu ilk defa bu kadar ileriye gitti sorun yaşamıyorum gibi, şu anlık... 1657499611 Son olarak bir de stres testine sokacağım 1 dakikalık bakalım ne olacak.
  14. relovia

Tamamdır yaptım bir de böyle test edeceğim. Sanmıyorum ama umarım olur...
  15. relovia

Wattman hatası alıyorum evet de hangi kısımları 80%'e çekeceğim ss ile gösterebilme şansınız var mı?
  16. relovia

DDU ile driverları silip tekrar kendim son versiyonunu indirmiştim zaten. Undervolt kısmı da bu durumda. 1657498447 Aklıma başka çözümler gelmiyor.
  17. relovia

Evet... maalesef. Bunu nasıl çözebileceğim konusunda bir bilgin var mı?
  18. relovia

Anakart bozuldu, yeni anakart aldım, şimdi kurulumu yaptıktan sonra BIOS güncellemesini yaptım. Daha sonra Escape from Tarkov gireyim dedim. Oyuna girdim tam Start'a basıyorum, ekran kararıyor fanlar çok hızla dönmeye başlıyor. DDU ile ekran kartını silip tekrar yükledim. Tekrar girmeyi...
Geri