Arama sonuçları: *

• Users: UmutD
  • Order by date
  1. U

RTX 3060 GPU/MEMORY MHZ VE ISI PROBLEMİ

Hocam oyunlarda 60 olmasında sıkıntı yok,tam anlatamadım.İnternette kendi kendine yük altına girip 60 oluyo,o beni endişelendiriyor.Şu an şu saniye cpu 37 derece ve ekran kartı 60 derece.Ve sadece internetteyim.Ben bunu bir sorun olarak görüyorum. 1707308597 Eskiden ekran kartıda cpu gibi...
  2. U

60 dereceye internette gezerken çıkması biraz saçma.Ve macunu daha dün değiştirdim.60 dereceye dediğim gibi sadece oyunlarda çıkıyor. 1707305691 Stres testini hangi programla yapayım.
  3. U

RTX 3060 ve Ryzen 5 5500'lü bir sistem kullanıyorum.İşlemcim internette gezinirken en fazla 50 derece oluyor,internette olsam bile boştaysa 38-39 dereceye geriliyor.Ekran kartı ise son günlerde 60 dereceye kadar çıkıp,ki 60 dereceye bazı oyunlar dışında çıkmazdı,fanlarını aktive ediyor ve 40...
  4. U

Windows 10 Ekran Paylaşma Özelliğini Nasıl Kapatırım ?

Başlıkta izah ettiğim üzere ekran paylaşma özelliğini kapatamıyorum.Masaüstü ve 2 monitör kullanıyorum.
  5. U

SGK İsteğe Bağlı İptal Dilekçesi

Annem vefat etti ve isteğe bağlı sigortasını iptal ettirmek için bir dilekçe yazmam gerekiyor.Dilekçe örneği bilen varsa söyleyebilir mi ?
  6. U

YENİ ISS ÖNERİR MİSİNİZ ?

Belli olaylar sonucu Turknet aboneliğimi iptal etti.Türk Telekom 50 mbpsye geçiyim diyorum.Altyapım o kadar ve fiyatta aynı.Ne dersiniz ?
  7. U

Ergonomik Büyük Kaliteli Mouse Önerisi

Hocam bu birtek gencergaming.com da satılıyor.O site içinde sorunlu diyorlar,başka öneriniz var mı ?
  8. U

Ergonomik Büyük Kaliteli Mouse Önerisi

Bloody A6 mouse'um bozulmaya başladı.Benzer özelliklerde ve ellerim büyük olduğu için biraz büyük bir mouse önerir misiniz ? https://www.incehesap.com/bloody-a6-multi-core-mouse-fiyati-25290/
  9. U

COOLER MASTER TD500 Fan Sesi

Sözde tornavidayla zor olur diye böyle bişey yapmışlar.Çentik deliklerden geçmiyor 1686223539 O çentikler için özel bi makine gerekiyomuş.Aman sökme :D
  10. U

Bu çentikli kısım kasanın içinde kalmıyor mu ? 1686222705 Vidayı oturttuğun kısım
  11. U

Ben şöyle yaptım geride takamıyorum şimdi
  12. U

Anladım kasanın içinden dışarıya doğru
  13. U

Üzerinde bi vida felan görmüyorum ben ama
  14. U

Nasıl olacak o iş tam olarak ?
  15. U

Cooler Master TD500 kasamda hem fanlar titremeye hemde çok ses çıkartmaya başladı.Nasıl düzeltebilirim ?
  16. U

Ekran kartı ve İşlemci Yetkili Servise Göndermek İstiyorum

Peki teşekkürler 1685880596 Macun ve soğutucu önerebilir misiniz ?
  17. U

Göndermek yerine içini temizleyip devam mı edeyim o zaman ?
  18. U

Bende anlam veremedim.Ben zaten temmuz ayında aldım bu kasayı.Isısı çok düşüktü müthiş sıcaklara rağmen. 1685879887 Ve stok fanla ısısı gayet düşüktü.
  19. U

İşlemci ryzen 5 5500 ve stok soğutucu.1 yıl oldu alalı.Isı arttı ve oyunlarda fps droplarıda yaşıyorum. 1685879680 En fazla 2-3 ayda bir tozunu aldım kasanın ama ısı arttı.
  20. U

Hazır sistem itopyadan. 1685879388 GTA 5 oynarken 62-63 derece oluyordu.Şimdi 70i görüyorlar.Temizliyorumda tozları ama yapamıyorum çok sanırım.Parçaları söküp açmadan üstten üstten temizliyorum çünkü.
Geri