Arama sonuçları: *

1. M

MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Temmuz ayı için açılan kampanyaya katıldım bende. Dijital kart ile alıp iadesi gerçekleşen var mı? Veya taksitle alıp iadesi gerçekleşen. Ona göre alacağım.
  2. M

🔥İndirim PUMA ANZARUN LİTE 1400tl

Sepette sadece 38 numarası 649 TL ye düşüyor. Onun dışındakiler 1400 TL
  3. M

🔥İndirim Yağ Püskürtücü Sprey 72₺🔥🔥

Spray gibi sıkmıyor. Hepsini aynı noktaya akıtıyor. Önermem.
  4. M

🔥İndirim Razer Barracuda X White 3590₺

Ben de 2023 aralık ayından beri kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi padler lekeleniyor. Terletmeyen kumaştan bir yapısı var ama zamanla lekeleniyor. Menteşe ve ses tekerleği sorunu yaşamadım. Ama şöyle bir sorun yaşadım. Kulaklık 2.4ghz type c dongle ile geliyor. Bunu laptopun type c girişine...
  5. M

❌İndirim Bitti! Samsung S22+ 20.997 TL 🔥🔥🔥

S22'nin ekran süresi gayet güzel. Ekran vesaire ufak olduğu için 3700 mAh yeterli oluyor. 23fe çerçevesi çok kalın. Rahatsız etti elime alınca. O yüzden s22 derim
  6. M

❌İndirim Bitti! 🔥 117 TL🔥 USB Masa Fanı (aliexpress ilk sipariş)

Hocam 24 ağustosa uzatıldığı nerde yazıyor? Karar açıklanmadan önce Çin'den ürün satın almıştım. Uzatıldıysa muhtemelen yetişir. Umarım doğru bir haberdir.
  7. M

mcdodo powerbank 1 alana 1 bedava (4 çeşit powerbankte geçerli)

Çakmaklık stabil değil. Anker Hoparlörü şarj ederken yaktı :/ Belki kaliteli bi aparat koruyabilir ama bu saatten sonra pek güvenmem.
  8. M

🔥İndirim ⭐%100 sRGB⭐ HP Victus Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 🔥39999 TL🔥

Laptop güzel ama fiyatı çok da uygun değil gibi.
  9. M

Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP158 R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 22.799₺

Alırken dikkatli olun. Aynı laptopun 4060 versiyonunu Gamers Arena satıcısından aldım. Defolu laptop gönderiyorlar. Kurduktan 3 gün sonra farkettim o yüzden bir şey yapamadım. Laptop arkadan darbe yemiş ve yamulmuş biraz. Çok belli olmuyor ancak yorumlarda da aynı sorunu yaşayanları gördüm...
  10. M

Realfit f3 180 TL 🔥🔥

Bende hala devam ediyor?
  11. M

🔥İndirim Kahvaltılık Gevrek, Yulaf vs ürünlerinde 3 al 2 öde mevcut bi göz atın

Mobil uygulama üzerinden girmeniz lazım. Webde ana sayfayı görüntülüyor.
  12. M

🔥İndirim Kablo saklama çantası 50 TL

Bu çantayı yaklaşık 6 yıl önce almıştım. O zamanlar gümrük vergisi filan yoktu. 25 TL civarına almıştım. Gerçekten kaliteli. Şansıma bana fermuarı bozuk gelmişti. Zar zor kapanıyor. Kendiliğnden ayrılıyor filan. Genelde böyle olduğunu sanmıyorum. Yorumlarda pek denk gelmedim. Bu fiyata alınır.
  13. M

Amazon Prime Yurtdışı için 6 ay Ücretsiz (18 - 24 yaş aralığına)

Bende öyle bir sorun olmadı. Ama Amazon US'deki prime üyeliği Amazon TR de gözükmüyor :( 1718833142 Yine de konuyu siliyorum. Başkaları yaşamasın.
  14. M

Galiba yurtdışıymış :(
  15. M

İndirim yurt dışında geçerliymiş maalesef.
  16. M

🔥İndirim 11x19 Kablo Çantası 🔥108TL🔥

Farklı hesap kullanacağım ama farklı kart kullanmaya gerek var mı?
  17. M

🔥İndirim Razer Barracuda Mercury White 4.899,18 ₺

Bendeki model Razer Barracuda X. O yüzden farklı da olabilir. 1717692527 Sonradan farkettim modellerin farklı olduğunu :(
  18. M

Nvidia 3 Ay Xbox PC Gamepass Bedava (NVİDİA GPU Kullanmak ZORUNLU)

Türkiye numarası girince oldu mu?
Geri