Arama sonuçları: *

1. F

🔥İndirim Steelseries Rival 3 Gen 2 780 TL

kuponla beraber 674 tl ye aldım. 4 senedir rival 300s kullanıyorum. ss markasından memnun olduğum için aldım, yedekte bulunduracağım. klavye olarakta 8 senedir logitech g710+ kullanıyorum. hala bana mısın demedi çok kaliteliymiş namussuz, temizleyip temizleyip devam ediyorum..
  2. F

Calve Gurme Mayonezler Sriracha + Trüflü Mayonez + Pesto 235 104TL

2 hafta önce 70e 3lü sos almıştım ranch falan şimdi 115 yapmışlar market fiyatına çok yakın bi seviye
  3. F

🔥İndirim Sensodyne Tam Koruma + Beyazlatıcı Diş Macunu 4 x 50 ML 99TL

ürünün orjinal olmama ihtimali kuvvetli, dikkatli olun sağlığınızdan olmayın
  4. F

🔥İndirim İtopya Beyaz Hafta Sonları

konusu olan steelseries prime mouse almayı planlıyordum konudakilerden birini seçsem daha mı iyi olur anlayanlar yardım pls
  5. F

❌İndirim Bitti! HP Omen 25i 4499 TL

1 senedir kullandığım şu anda baktığım monitör tek kelimeyle harika hem oyun hem dizi film 165 hz fiyat muhteşem ben geçen sene bu fiyata almıştım
  6. F

🔥İndirim Koton %80 indirim seçili ürünlerde

bende de açılmıyor
  7. F

Hp Omen 25i 22j05e9 24.5" 165hz 1 Ms HDR 400 Fhd Ips Gaming Monitör 4500TL

geçen sene da-gt2 sistemle beraber 1080p için çok araştırarak bu monitörü almıştım. vatana falan gidip hepsine tek tek bakmıştım aoc viewsonic lg falan, görselliğe önem verdiğim için. 1 senedir dizi film oyun ne varsa hiç üzmedi çok memnunum. bence segmentinin en iyilerinden, yorumum bulunsun...
  8. F

🔥İndirim ABDULLAH HACIGÜL'ün şahsi nacizane kullandığı laptop

nacizane kullanmasaydı almayı düşünürdüm
  9. F

12100f 6650 xt - 550W psu yeterli mi?

INTEL I3 12100F 3.60GHz ASUS PRIME H610M-K D4 KNG FuryBeast 8GB DDR4 3200 WD Blue SN570 500 gb VENTO VG10F 550W Asus Radeon RX 6650 XT DUAL 8 GB eski sistemimde rx 6600 vardı d.a. sistemiydi geçen sene yayınlanmıştı. rx 6600 satıp, rx 6650 xt (1080p maks performans için) aldım. hatta kasaya...
  10. F

İtopya.com kargoya ne zaman verir

20 haziranda aldığım modart sistem hala kargoya verilmedi. tam 10 gün geçti aradığımda ulaşamıyorum.
  11. F

💥EVET YİNE ! MODART-BLUE ve MODART-RED STOK AÇILDI💥

12100f, 6650 XT’ye darboğaz yapmaz mı?
  12. F

❌İndirim Bitti! 24,5' OMEN 25i 165Hz IPS / DP 1.4 / 3395TL

bu monitörü 4 ay önce aşağı yukarı bu fiyata almıştım. merak edenler için söyleyim, çok keyifli bir cihaz. yeri geldi dizi filmimi izledim yeri geldi god of war, rdr2'mi oynadım yeri geldi ps5 taktım. yeri geldi rekabetçi oyunlar oynadım overwatch2 ve warzone girdim. hiçbirinde sırıtmadı renkler...
  13. F

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

adamsın 1 aydır rdr gow cb2077 alayını ultrayla bitirdim. 100 stok yapıp reklam kasanlardan ziyade, son kullanıcıya bi tek senin faydan dokundu helal olsun
  14. F

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

zaten çok azmış. 100 stok lafını bile yapmaya gerek yok. bunları gördükçe da'ya helal olsun diyorum 900 stoktan sistemi vermişti.
  15. F

Cyberpunk 2077'ye FSR 2.0 Yüklenebiliyor!

Mod uzun kullanımda oyunda çökme yaratıyor, atıyor. İlk attığında tekrar girdim ama 1 sa geçtikten sonra geri atıyor. Çözümünü bilen var mı? Bu arada 2.0 ile grafikler çok iyi, 1.0’a geri döndüm ama kaliteyi beğenmeyip kapattım bu sefer de 60 fps’nin altına düştüğüm için akıcılık kaybettim. En...
  16. F

H.O. mu G.O. mu sizce bu sistem bu fiyata nasıl olmuş

hocam sanırım parçalardan haberdar birisiniz son nesil işlemci seçmişsiniz keza uyumlu anakart. ben beğendim parçalar kaliteli. ama ilk nesil nvidia kart koymak hiç anlayamadım bari 2060 olsaydı bence ekran kartını değiştirin en az bi 3060- rx 6600 serilerinden onun dışında sorun yok gibi, he...
  17. F

rdr2 ana hikaye bittikten sonra yan görevleri yapabilir miyim?

rdr2 ana hikaye sardığı için hep onları yapıyorum forumlarda bir kaç yorum gördüm doya doya yan görevleri yapa yapa gidin diye, ben şimdi ilk önce ana hikayeyi bitirip daha sonrasında yan görevleri yapamaz mıyım? ana hikaye bittikten sonra yan görevler siliniyor mu? bir de ana hikaye progress...
  18. F

PChocası 10.889TL RTX2060

hiç olmamış bu sistem nerden tutsan elinde kalıyor. geçenlerde moda artın yaptığı sisteme laf ediyordum bunu gördükten sonra o melek kaldı :)
  19. F

13999 TL 6650 xt Modart Sistem

sizlerin anlamadığı bir şey var. piyasa döngüsünden bi' habersiniz. neden aynı parçalarla toplamak zorundayım? aşağı yukarı aynı performansı verecek ürünler de seçilebilir? anlık fiyatları niye baz almak zorundayım? ilerde iş hayatına atılınca belki piyasa ve ödemeler konusunda çeşitli fikirlere...
Geri