Arama sonuçları: *

• Users: thyse
  • Order by date
  1. T

3000 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

sabahtan beri arıyorum bende :D istanbul içi bulduğun varsa atma şansın varmı
  2. T

1660 super arıyorum buldum da mining yapılmıs mı yapılmamıs mı nerden anlıyacam ?
  3. T

Arkadaşlar işlemci 3400g ekran kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  4. T

Takas yapıcam önerinizi almak istiyorum

tek ekran kartı 2400 diye satıyodu
  5. T

Takas yapıcam önerinizi almak istiyorum

arkadaşlar merhaba direkt konuya geçeyim işlemcim ryzen 5 3400 g apu bir sisteme sahibim ekran kartı arıyordum 3 k param var mahalledeki bilgisayarcı ile falan görüştüm bana ryzen 5 3400g + 3000 tl ye sana ryzen 5 3600 ve 1060 6 gb vereyim dedi nasıl bir teklif değer mi sizce ? acil...
  6. T

APU SİSTEMİME UYGUN EKRAN KARTI ÖNERİSİ

maalesef o kadar bütçem yok biraz daha uygun bir ekran kartı önerebilir misin ?
  7. T

2000-3000(yükselebilir) güzel bir ekran kartı arıyorum 2. ellere güvenemiyorum ama olabilir
  8. T

Merhaba arkadaşlar sistemime uygun ekran kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum SİSTEM İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 3400G PRO ANA KART: B450M S2H V2 RAM:16 GB 3000mhz
  9. T

Gamepass oyun önerisi

ikisi de yok kanka zaten gta 5 çok bitirdim bana yeni aksiyonlu oyunlar lazım
  10. T

Gamepass oyun önerisi

arkadaşlar acil oyun kıtlığı çekiyorum valorant sıktı gamepass var elimde hangi oyunları önerirsiniz
  11. T

Yeni monitör aldım fakat tam ekran değil

Merhaba arkadaşlar bugün yeni monitörüm geldi hemen pc ye taktım fakat 165 hz bu benim pc 165 fps vermediği için 144 hz de kullanıyorum ama tam ekran değil sağdan soldan ufak bir boşluk var hz den kaynaklı mıdır sizce ? marka model : Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz
  12. T

2500 - 3000 TL ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ TEMMUZ

bunu almayı planlıyorum şuan güzel değil mi araştırdım sıkıntısı bulunmuyor
  13. T

2500 - 3000 TL ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ TEMMUZ

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar ben şimdi monitör almayı düşünüyorum fakat çok pahalılar bana başlıkta belirttiğim gibi uygun kaliteli monitör önerisinde bulunabilir misiniz IPS PANEL ve ölü piksel falan olmucak şekilde atarsanız sevinirim
Top Bottom