Arama sonuçları: *

1. A

Dark SP-100 alınır mı?

internetten karşılaştırmalara bakıcağım teşekkürler
  2. A

Dark SP-100 alınır mı?

teşekkürler iyi forumlar 1731422726 sp 120 alacağım
  3. A

Dark SP-100 alınır mı?

valla hocam yatağım direk monitörün karşısında uzanarak bişeyler izlemek bazende müzik dinlemek için lacağaım çok bi beklentim yok sp210 almaya değer mi sizce
  4. A

Dark SP-100 alınır mı?

Dark SP-100 pc için hoparlör alacağım çok bi bütçem yok bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
  5. A

Fiber girişli router var mıdır?

çok teşekkür ederim
  6. A

Bilgisayardan internete bağlanma.

telefondan şarj kablosu ile bağlanabilirsin telefonu pc ye tak ondan sonra mobil veriyi açıp usb bağlanmayı seç
  7. A

Matkap nereden bulabilirim

komşulara sor illa vardır
  8. A

anladım teşekkür ederim
  9. A

hocam galiba bundada fiber girişi yok 1731176949 vodafone 90 tl dedi 1731177159 hocam şu girişten olması gerek miyoer mu dönüştürücü falan mı kullanmam gerekiyor
  10. A

öneriniz var mıdır
  11. A

Eve internet almayı düşünüyorduk fakat internet sağlayıcıları ortalama 100tl modem ücreti istiyor bizde düşündük kendi modemimizi alsak hem daha kaliteli olur hem de acaba modem ücreti ödemekten kaçınabilir miyiz diye düşündük fakat internetten fiber girişli bi router bulamadık acaba ben mi...
  12. A

Yardım Hangi internet sağlayıcısı tercih etmeliyim?

Süperonline kullanıcısıydım fakat teknik servis rezilliğinden ötürü farklı bir internet sağlayıcısına geçme kararı aldık fakat hangi internet sağlayıcısını tercih etmem gerektiği hakkında pek bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
  13. A

Yardım Süperonline teknik servis rezilliği

yaklaşık 3 hafta önce evimize yeni bir modem bağlandı ve kablolama rezalet bir şekilde bırakılmıştı bende kabloları düzenlerken fiber kablosuna zarar verdim ve süperonline ı aradık yaklaşı 3 haftadır 8 9 kere aramamıza rağmen teknik servis asla ilgilenmiyor 72 saat içinde teknik destek sözlerine...
  14. A

2-2.5k bandında bileklik mekanik klavye önerisi?

xpg summoner öneririm 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum kırmızı switch var bende 1726310972 şimdi baktımda stoğu yokmuş
  15. A

Çözüldü✓ Thermal Grizzly Kryonaut çok katı?

1 gr macunun neredeyse yarısını sürdüm 1721672421 az galiba
  16. A

Çözüldü✓ Thermal Grizzly Kryonaut çok katı?

İşlemci: i3 13100f Soğutucu: Stok soğutucu Geçen cuma günü Thermal Grizzly Kryonaut isimli macunu almıştım bugün elime ulaştı ve macunu uygularken normal videolarda gördüğümden daah katı bir kıvamla karşılaştım (ilk termal macun uygulayışım) neyse diyip macunu uyguladım ve furmark testlerinde...
  17. A

Çözüldü✓ vxe r1 pro max 2000 hz olmuyor

hocam belki dungle ile 2k hz oluyordur bilgim yok ama https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-4k-hz-usb-dongle?_pos=9&_psq=vgn&_ss=e&_v=1.0
  18. A

Yardım 400TL ile alabileceğim en iyi termal macun hangisi?

2 kere kullanılıcak şu an aklımda bu ürün var...
  19. A

1 gr termal macun 2 kere uygulanabilir mi?

ben onu bio ya eklediğimi unutmuşum baya eski o ya shspsmsnsshksşdhdk
  20. A

1 gr termal macun 2 kere uygulanabilir mi?

kargo + 89 tl galiba 1721321864 hocam niye emote attınız ki
Top Bottom