Arama sonuçları: *

1. 7mSeni

Custom klavye yapmak istiyorum

Bu tip daha çok hışuma gidiyorum ekranı olması şart değil .
  2. 7mSeni

Custom klavye yapmak istiyorum

Merhaba kendime custom klavye yapmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama çok detaylı bir iş ve beynim bulandı. Kendime %60-65 boyutlarında bir klavye yapmak istiyorum ve sosyal medyada çokca gördüğüm marshmallow switch kullanamk istiyorum, biraz fiyatlarına baktım ama bütceme göre cidden tuzlu...
  3. 7mSeni

İphone xs ve 11 alınır mı şu dönemede

Evet haklısın bende bu durumun ama şu an Bende bu durumun farkındayım. Şuan bir üniversite okuyorum ve şu an alıcağım telefon beni 2-3 yıl sonra işe başladığım zamana kadar beni idareten kullanıcağım bir telefon olucak . Bende istiyorum daha yüksek modeller almak ama şu anki elimde olan...
  4. 7mSeni

Android tarafında bir ön yargım var firmalar çeşitli cihazlar çıkartıp bütün cihazlarına yeterli yazıl desteğinde bullnmayıp eskiktme yöntemini uyluyorlar. İphone da bunu yapıyor yazılım desteği kesilse bile iphone cihazlar yine de bir android telefondan daha iyi konuma oluyor
  5. 7mSeni

Haklısınız bunun bende farkındayım g Şu an elimde iphone 7 var bir telefondan çok bir beklentim yok gündelik şeyler için kullanıyorum müzik dinlemek, sosyal medya ve mesajlaşma için kullanıyorum ve şu anki kullandığım telefonla yakın çevremdeki orta segment android kullanan arkadaşlarımın...
  6. 7mSeni

Kendisi şu an bu düzeylerde olduğu için almayı pek düşünmüyorum
  7. 7mSeni

Uzun zamandır iphone kullanıcısııyım. Dönemine göre geri kalmış modeller kullandım. Elimde belirli bir miktar para var Xs ve ya 11 almayı düşünüyorum. Easycep üzerinden almayı düşünüyorudum ama şu son 2 ayda yaklaşık 6000 tl civarı pahalandı . Anddroid kullanmak istemiyorum Çok fazla fotoğraf...
  8. 7mSeni

Pc vs gündelik kullanımda kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

Hem pc de oyun oynarken üzmeyecek hemde gündelik haytda şık duran sesi güzel KULAK ÜSTÜ bluetooth kullaklık öneriniz var mı
  9. 7mSeni

Acer Nitro 5 AN515-55 fazla ram ve cpu kullanımı

Acer Nitro 5 AN515-55 Intel Core i5-10300H 8 GB RAM RTX™ 3050 4 GB Ekran Kartı laptopu alalı 2 hafta oldu ve oyunlarda çok ciddi derece fps düşmesi oluyor lolde 130 140 fps alırken 2. el 50 40 fps düşüyor laptop soğutucum var nitro sense fanları maximum düzeye çekiyorum ama fps yine düşük...
  10. 7mSeni

Öneri Malum üniler belli oldu bütçe 14 k laptop önerisi

Fırsat: Acer Nitro 5 AN515-55 Oyun Bilgisayarı, 15.6" FHD, Intel Core i5-10300H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Harici RTX™ 3050 4 GB Ekran Kartı, Free DOS Buna ne dersin alınır mı https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3WFLX7G/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_WAPNKWA4EPXA0VVPNJD1
  11. 7mSeni

Öneri Malum üniler belli oldu bütçe 14 k laptop önerisi

Birkaç araştırma yaptım ama içinde boğuldum. https://ty.gl/7gwrlaxvww En çok ilgimi çeken bu oldu ama önerileriniz bekliyorum.
  12. 7mSeni

poster çıkartmak için kaliteli renkli çıktı çıkartan yazıcı öneri

Uygun fiyatlı bir şey arıyorum a4 kağıda değilde parlak kağıtlara yazdırmak istiyorum resim kağıdımı deniyordu onlara bilmiyorum.
  13. 7mSeni

Çözüldü✓ toplama pc önerisi bütçe 12.500

Max 12.500 tl bütçem var var mı önerebileceğiniz sistemler. Sadece kasa diğer ekipmanlar hariç
Top Bottom