Arama sonuçları: *

• Users: Zerad
  • Order by date
  1. Zerad

Yardım Incehesap değişim hakkında

Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce yeni aldığım phillips evnia 2k monitörümü ölü piksel ev ışık sızması sebebiyle değişim talebiyle geri gönderdim. 20 günü sonunda ilk önce ürünün stoğunun bittiği ve muadil ürün önerileceği söylendi. Son dönüş yaptıklarında ise teknik servisin muadil ürün...
  2. Zerad

2K monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar genelde Warzone ve Fifa oynuyorum. Minimum 27 inç Ips monitör arıyorum ancak çok kararsız kaldım. Var mı f/p öneriniz.
  3. Zerad

Ses kasmak için kablosuz kulaklık önerisi

Hangi modelini önerirsin ? 1700083460 Pardon dostum link atmışsın zaten teşekkürler
  4. Zerad

Ses kasmak için kablosuz kulaklık önerisi

Warzone PUBG gibi oyunlar için ses kalabileceğim Bluetooth kulaklık arıyorum. Max 5k ya kadar çıkabilirim. Önerebileceğiniz modeller varsa sevinirim çok kararsız kaldım
  5. Zerad

Ekranda aşağı doğru inen noktalar

1685793791 Anlaşılan sorun ekrandaymış
  6. Zerad

Ölü piksel testi de yaptım bütün renklerde. Testte bu noktalar çıkmıyor. Ekran kartından şüpheleniyorum ama emin olamadım
  7. Zerad

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum ekranımda yukarıdan aşağıya inen noktalar var neden kaynaklanıyor olabilir ? Bazen yok oluyor ama oyuna girince daha da çoğalıyor.
  8. Zerad

Yardım Ghosting testi hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Kasa toplayana kadar yoktu bende. Ekran kartında sıkıntı yaşayınca artık ne alsam araştırıyorum.
  9. Zerad

Eve geçince atarım. Ağır çekimde mi yoksa normal çekimde mi çekeyim?
  10. Zerad

Merhaba arkadaşlar TUF VG27AQZ model monitör aldım. Ghosting testi aşağıdaki gibi. Test yaparken ready çıkıyor ardından 10 saniye de bir turuncu uyarı çıkıp tekrar yeşile dönüyor. Nedir bu uyarı ?
  11. Zerad

Fifa 2023 ekran kararması

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sıkıntısız oynuyordum fifa 23 u, ancak bi kaç gündür maçtayken ekran kararıyor kasa çalışmaya devam ediyor ancak görüntü gelmiyor. Windows’u güncel ekran kartı sürücüsünü sıfırdan kurdum ancak düzelmedi. Oyunun silip yüklemek de fayda etmiyor. Var mı benzer bi...
  12. Zerad

modern warfare 2 beta

oyuna girdikten 30 saniye sonra oyundan atıyor. benzeri bir hata ile karşılaşan var mı ?
  13. Zerad

Windows 10 pro kendiliğinden aktifleşti

Merhaba arkadaşımın laptopuna flashdan yükleyerek Windows 10 kurdum tam etkünkeştirme için kod alacakken etkinleştirildi yazdıysa karşılaştım. Sebebi ne olabilir? Kendi bilgisayarımdan flaşa yüklediğim için benim kodu kullanmış olabilir mi ? Nasıl oldu anlamadım bu işi
  14. Zerad

COD WARZONE SİSTEMİM KALDIRIR MI?

65-70 arası fps alacağını düşünüyorum düşük ayarlarda
  15. Zerad

MAX 2500 Bütçe İle PSU'suz Kasa Önerisi

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11125 hiç düşünme fiyat gayet iyi. Ben geçen hafta beyazını aldım 2.900 e
  16. Zerad

Yardım Boştaki CPU kullanımı

Arkadaşlar sistemi yeni kurdum CPU kullanımı resimdeki gibi. Yardım edebilecek var mı ? Ben
  17. Zerad

Çözüldü✓ 5600X için driver indirirken bu şekilde bir hata alıyorum

Sebebi nedir SSD mevcut ve takılı anlamadım olayı
  18. Zerad

Ps4'ü ne Kadara Satmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 2017 model 1TB slim kasa Ps4 üm var. Plus hesabıyla birlikte devredeceğim. Aldığımdan beri üyeliği yeniledim bedava verdiği ve benim satın aldıklarımla beraber 150 üzeri oyun var içinde. Sizce ederi nedir siz olsaydınız kaçtan listelerdiniz ?
  19. Zerad

xfx 6800xt ekran kartı fan ayarları

Bu ekran kartını kullanan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim. Oyundayken fan ayarınızı yüzde kaçta kullanıyorsunuz ? Yük üstündeyken ısınmasın diye hızını arttırıyorum çok fazla ses çıkartıyor. Düşüğe alıyorum ısınıyor.
  20. Zerad

Yeni kurduğum sistemde sıkıntı var yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bir türlü çözemediğim bir sorunum var. Acil yardımınız lazım kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarı yeni topladım bios dahil bütün güncellemeleri yükledim. CPU açılışta 70 derecelerde açılıp yavaş yavaş 55 e düşüyor. Witcher 3 ve warzoneda denemeler yapınca oyun içerisinde...
Geri