Arama sonuçları: *

1. Stealth

Eski Bilgisayara Windows 10 Kurmak

SSD yok galiba sistemde, önermiyorum.
  2. Stealth

İlginç Bir Olay Yaşıyorum Yardımcı Olabilecek varmı?

https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-1/ Bu uygulamayla Defender'i açın.
  3. Stealth

RAM mi almalıyım yoksa Termal Macun mu?

Dediğim gibi soğutucu alsam da bir etkisi olmayacak. Termal macunu yenileyip alttaki ızgaraları açtırmayı düşünüyorum. Bunları yaptıktan sonra belki soğutucu alabilirim.
  4. Stealth

Termal macun kurumuş olabilir hocam, laptop 1 yıllık. İlk aldığımdan beri ekran kartım hep 80+ işlemcim ise 95+ görüyordu. Ayrıca laptop soğutucu alsam bile bir işe yaramaz çünkü laptop neredeyse hiç hava almıyor tasarımından dolayı. Buraları açtıracağım. Termal macun almam şart ama RAM de...
  5. Stealth

Selamlar. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH kullanıyorum. Bilgisayarımım özellikleri: Intel Core i5-10300H 4C/8T 2.50GHz @ 4.50GHz 8GB DDR4 3200MHz CL22 1.20V SO-DIMM 1x8 NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 + Intel UHD Graphics 630 Oyunlarda işlemcim ve ekran kartım çok ısınıyor. Ekran kartım 86-87...
  6. Stealth

Manchester Kırmızı mı Mavi mi?

Mavidir.
  7. Stealth

Asus mu Lenovo mu Monster mı ?

Aralarında Lenovo'yu tercih ederim.
  8. Stealth

Bit Defender Free pc ye kurmak faydalı olur mu?

Olur tabii ki. Ücretsizde başarılı antivirüslerden birisi.
  9. Stealth

Windows defender güçlü bir anti virüs mü?

Temel güvenlik için bakılabilir. Fakat önermiyorum. Bypass edilmesi çok kolay. Kaspersky Norton Bitdefender Eset F-Secure Sophos Önerdiklerimdir.
Top Bottom