Merhaba , Instagramda son görülme , aktiflik gibi özelliklerden yararlanamıyorum sanırım sürümüm eski , mesaj yanıtlamada da sorunlar yaşıyorum nasıl güncelleyebilirim?
Merhabalar , kasım ayına özel indirimler gelmişken bluetooth kulak içi kulaklık arayışındayım indirimli birşeyler arıyorum yardımcı olurmusunuz. 500 tl bütçem var
Merhabalar, Samsung galaxy a54 telefonunu almayı düşünüyorum , tavsiye verebilecek varmı iyi ve kötü yönlerine dair ya da başka bir model veya marka alınır mı??
Merhabalar , Karma bir cildim var burnum çok yağlı ve alt yanaklarımda geçmeyen sönük sivilceler var ve arada burnumun çevresinde iltihaplı acılı sivilceler çıkıyor bunun için krem vb. bakım ürünü önerebilir misiniz??
Merhaba klavyemdeki 1 tuşun rgbsı farklı yanıyordu 1 hafta önce şimdi bu sabah uyandığımda 5 tuştada aynanda bu sorunu yaşadım nasıl çözerim?
Logitech g513 carbon.
Merhaba Logitech G513 Carbon klavyem var bugün farkettim "A" Tuşu kontrolsüz bir ışık veriyor, sabit kırmızıyken başka bir renk yanıyor yardımcı olurmusunuz?
Merhaba uzun bir süredir opera gx kullanıyorum fakat görüntü kalitesinde bozulmalar meydana geliyor farklı tarayıcılarla karşılaştırdığımda gerçekten kalite çok bozuk hangi tarayıcıyı önerirsiniz , Whatsapp ve Instagram gibi eklentileri olan?
Merhaba bugün ınstagram hesabım askıya alındı ve sonra sanırım kapatıldı şuan giremiyorum ve taklitten kapatıldı diye bir mesaj aldım 1 gönderim bile yok kimseyi taklit etmedim
"Hesabın, Topluluk Kurallarımıza uymadığı için kalıcı olarak kapatıldı. Hesabını zaten değerlendirdiğimiz veya...