Arama sonuçları: *

1. C

Yardım d diskini nasıl temizlerim

yeniden başlatıyorum yıne aynısını dıyor 1661169204 acaba d diskini işlemlere kapatabiliyormuyum
  2. C

sorunu neredeyse cozdum fakat d dıskını kullanılıyor olarak gosterıyor, d diskini nasıl kapatabilirim arkaplanda falan @TahinPekmez
  3. C

diski sil cıkmıyor yapamıyorum nasıl yaparım 1661166298 biçimlendirmeye calıştıgımda Windows NT bu sürücüyü biçimlendiremiyor diyor 1661166850 ve boyle bir şey var bunu nasıl kaldırabılırımyardımcı olun lutfen
  4. C

d diskini tamamen temizleyip c diski ile birleştirecektım fakat d diskini temizleyemiyorum bunu nasıl yapabılırım yardımcı olursanız cok sevınırım 1661165762 d diskindeki herşeyi sildim fakat hala birazcık dolu gozukuyor d diski 131gb 118gb boş diyor bunu nasıl 0 yaparım
  5. C

c ve d diskimi nasıl birleştiririm

arkadaşlar benim 240gb lik bir ssdim var ve pcyı alırken c ve d olarak ıkıye bolunmustu, c diskinde 120gb var fakat windows falan kurulu oldugu ıcıcn 10gb 6 gb falan kalıyor d dıskınde ıse 40gb var ben bu 2diski birleştirebilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevınırım
  6. C

Draven Draven Skini Pahalımı

arkadaşlar draven draven skini pahalımı yada nadirmi yardımcı olursanız sevınırım
  7. C

Bilgisayarım kaç tl eder

yaklasık 1.5 senedır falan 2. el aldım fakat bilgisayar temiz yakın bir arkadaşımındı zaten
  8. C

Bilgisayarım kaç tl eder

intel i5 7500 işlemci asus gtx 1060 6gb ekran kartı rog strıx b250g anakart gskıll 8gb 2400mhz cl 15 ram James Donkey 240 gb ssd wd blue 1tb hdd acaba bilgisayrım kaç tl eder yardımcı olursanız sevinirim
  9. C

İnventustan klavye aldım fakat ş harfi yerine k var

merhaba arkadaşlar geçen hafta red dreagonun k565 rudra modelını almıstım 18 temmuza kadar fırma kapalıydı bugun klavye geldı sabah farketmedım ama sımdı ş harfı yerınde k harfı var iade edebilirmiyim yada sizce gerek varmı
  10. C

Hangi̇ Klavyeyi̇ Almaliyim?

ben bunu aldım daha gelmedı ama sanırım guzel vıdeolarını ızledım hem guzel hem hesaplı https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11410
  11. C

1 ayda kullandığınız internet pc

299.03 gb
  12. C

c diskim sürekli dolu

izledim çalıştırdan temp,%temp% sildim ama olmuyor
  13. C

c diskim sürekli dolu

arkadaşlar boş c diskim 90 gb c dıskıne hıcbırsey ındırmıyorum kurmuyorum ama sureklı 5 7 10 gb gibi alanlar kalıyor c diskinde. Acaba c diskini nasıl temizlerim yardım ederseniz sevinirim
  14. C

Çözüldü✓ 600 TL mekanik klavye önerisi

Aldım arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim
  15. C

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11410 ben bunu buldumda bu nasıldır aynı klavyemı 1657634510 sanırım bunu alacagım goruntusu cok hosuma gıttı ıncelemesınede baktım ıyı dıyorlar sızce alınır mı?
  16. C

REDRAGON K565R-1 RUDRA iyi midir? acaba?
  17. C

hocam max 700 çıkar
  18. C

arkadaşlar 600 belki 700 TL'ye bir klavye almak istiyorum red blue switch farketmez fakat numpad olursa iyi olur yardımcı olursanız cok sevınırım
  19. C

Bu bilgisayar kaç para eder

arkadaşlar bir bilgisiayarım acaba ne kadar eder? Asus GTX 1060 6gb ekran kartı ROG STRIX B250G GAMING anakart İntel İ5 7500 3.60ghz aerocool sı 5200 kasa gskill 8gb ripjaws dd4 2400mhz cl15 ram James Donkey jd240 240gb ssd WD 1tb hardısk yardım edersenız cok sevınırım
Geri