Arama sonuçları: *

1. L

Yardım SSD için soğutucu almalı mıyım

Paran varsa ssd sogutucu alabilirsin ben aldım ve çok memnunum. Uzun bir işlem yaptığında kendini korumak için performanstan ödün veriyordu. Şu anda yük altında uzun kullanimda max 45 derece. İleride yukseltmek istersin satarsin ssd yi, sogutucuyu yenisine takarsin yani surekli kullanirsin...
  2. L

18 bütçe rtx 3050 mi rtx 3060 mı

18 bin tl ye o iki kartta alınmaz.
  3. L

Çözüldü✓ Gtx1060 6gb versiyonu dengi kartlar

Rx 580 diye biliyorum amd karşılığı.
  4. L

Çözüldü✓ Samsung B-die overclock tavsiyesi

çözüldü.. Sorun ekran kartından.. Ne alaka değil mi ? msi gaming x 1060 vardı asus rog strix rx6600 xt taktım şu anda 50.4 ns ye yükseldi.
  5. L

Hocam herşeyi ince detayına kadar yazamadığım için üzgünüm ama paylaştığım resimleri incelediysen sence o hatayı yapabilir miyim ? ☺️
  6. L

3200 Mhz (CL16) Ram önerisi

Oradan bakılmaz. https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B550M-BAZOOKA/support#mem
  7. L

Fclk 2000 ayarlıyorum tabii.
  8. L

ROG STRİX 6600 XT Siyah Ekran

Teşekkür ederim umarım kimse böyle bir şey yaşamaz. 1660299901 Aklıma tek gelen ekran kartının smart acces memory özelliği yüzünden ve işlemcinin 2000 fclk da çalışmasından ötürü sorun oldugu geliyor.
  9. L

Evet. 4066 yaptığım zaman da 1T oluyor ama aida64 verilerine göre okuma yazma kopyalama ve gecikme olumsuz yönde etkiliyor. 4100 yaptim aynı şekilde, şu anda optimum 4000 benim sistemde.
  10. L

ROG STRİX 6600 XT Siyah Ekran

Merhabalar. Başıma gelenleri sıralayalım. Urunu ups kargoya verdim ertesi gün mail geldi ve kutuda hasar oluştuğu için yetkili servis ürünü teslim almamıştı. Benden kaynaklanan bir şey değildi tamamen ups kargo hastasıydı ve tutanak tutularak servis teslim aldı. Yaklaşık 1 haftada ürünü...
  11. L

Okuma yazma kopyalama performansi düştü ve gecikmesi 57 ns ye çıktı. Ccd ve iod voltajlari veya direnç değeri önerin var mi ?
  12. L

denedim bi tık olumlu ancak otomatik 2 gear moduna aldı. manuel olarak 1 gear moduna alınca hata vermeye başladı.
  13. L

Ryzen 5 5600 , kaç mhz ram takılmalı ve öneriniz nedir?

O sisteme de bu ramler takilmaz ki hocam.. yine de siz bilirsiniz ama 1900 tl verin de 4000mhz cl19 viper ram alın onuda cl14 e düşürün paşa gibi kullanın. Amd sistemde geri tepme süresi çok çok önemliymiş ben de yeni keşfettim. Biraz daha açıklayacak olursam 5600x 6600xt b550 a pro anakart var...
  14. L

Güzel anakart. Şimdi msi nin sitesinden anakartini bul ve uyumluluk sekmesinden alacağın ürün uyumlu mu bak. Araştır.
  15. L

3600 / 4000 MHz Ram ile MSİ B450 Gaming Plus anakart uyumlu mudur?

Yüksek mhz ram alıp düşür cl değerin daha az olur. Ram seçerken dikkat etmen gereken birkac husus var. Anakart bilgilerinde bu yazar. Mesela 1 adet 8 gb rami 4800 mhz ye kadar destekler. 1 adet 16 gb yi 4400 mhz ye kadar destekler. 2 tane 16 yi 3800 mhz ye kadar destekler gibi gibi.. yani...
  16. L

En zor bozulan bileşenlerden biri ram dir. Sanirim sen de standart bir kullanıcısın ve hangisinin tipi hoşuna giderse alabilirsin. Hepsi birebir aynıdır senin için. Anakartin sitesine gir ram uyumluluk modellerine bir bak sonra satın al ve geç.
  17. L

PVR416G400C9K
  18. L

Merhabalar Dostlar; 5600x işlemci Msi B-550 a pro anakart Sistemimde 2 adet Samsung b-die ram bulunmakta. Bunları ben overclockladım ve şu anda hata almıyorum, ancak daha ileriye gidebileceğimi düşünüyorum. NS değerim verdiğim değerlere göre yüksek olduğunu düşünüyorum. Hangi değer...
  19. L

Banyodaki prizler kaçak akım attırıyor

Ölçü aleti ile faz nötr arasını ölç, faz toprak arasını ölç, nötr toprak arasını ölçüp not al burada paylaş. Sorun o hatta mı diyerek emin ol ve topraklamasi olan güçlü bir sey bağla çalıştır (ütü) Kaçak akım rölenin değeri 25mA mi 40mA mi?
Geri