Arama sonuçları: *

1. Traylor

Çözüldü✓ 60-65 klavye önerisi

fiyat aralığı belirttiğiniz fiyatın üzerinde ama ben bundan çok memnunum şuanda. fiyatını hak ediyor. fikir olması için paylaşmak istedim. bir kere alın uzun süre kullanın...
  2. Traylor

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

merhaba, oyun kodunu satmayı düşünüyorum isteyen olursa pm atabilir
  3. Traylor

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Harpe Ace Mini Mouse + RESİDENT EVİL REQ ASUS ROG 3379 TL

oyun kodunu satmayı düşünüyorum isteyen varsa pm atabilir
  4. Traylor

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Kod elime ulaştı arkadaşlar almak isteyen olursa pm atabilir
  5. Traylor

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

ben de gelen oyun kodunu satacağım arkadaşlar. başvuruyu bugün yaptım henüz gelmedi. kod almak isteyen varsa pm atsın kod geldiğinde haberleşelim.
  6. Traylor

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

problem yok hocam ben sadece dikkatimi çektiği için paylaştım. forumlardaki isimleriniz farklı olduğu için sizin olduğunuzu düşünmemiştim. ben buradaki incelemeye göre denemeye değer olduğunu düşünüyorum. beğenmezsem iade ederim.
  7. Traylor

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

https://www.technopat.net/sosyal/konu/baseus-bowie-ma10-tws.3718474/ indirim ilk olarak burada paylaşılmış ve buradanın referansı ile link oluşturulmuş. influnslanmış olmamak için iyice düşünüp karar vermekte fayda olabilir.
  8. Traylor

❌İndirim Bitti! IPad 11.Nesil (A16) Wi-Fi 256GB 16.149tl

vay arkadaş gürgençler de böyle yapmaya başladıysa kime güvenecek bu millet
  9. Traylor

❌İndirim Bitti! Gigabyte GS27Q 27' 2K 170 Hz Monitör 6.399TL

ürünün incelemesi : https://www.ign.com/articles/gigabyte-gs27q-gaming-monitor-review
  10. Traylor

🔥İndirim Samsung Oled G6 Monitör 19.308TL(Teşhir)

site açıklamalarında 2 yıl garantili ve fabrikasyon hatalara karşı 14 günlük iade hakkınızı kullanabilirsiniz diyor yine de denemeye değer mi ?
  11. Traylor

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

03.2020 tarihinden beri Life Q10 modelini kullanıyorum. ses kalitesi ve basslar açısından gerçekten çok tatmin eden bir modeldi. seneden seneye deforme olan pedlerini değiştirerek kullanmaya devam ettim. hala da sorunsuz çalışıyor. Bu modeli bu fiyata göründe güzel bir upgrade olacağını...
  12. Traylor

🔥GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 23.499TL🔥

güzel fiyat ama şu karta taksit olayında vade farkı can sıkıyor.
  13. Traylor

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

sizin durumunuz farklı biraz. firmaların hukuk büroları sinsilik yapıp size ilamsız icra takibi başlatıyor. taahhütlü tebligat ile bildirim yapıldığı günden itibaren 7 gün içinde icra dairesine gidip yazılı itirazda bulunmazsanız borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz. bana da aynısı olmuştu. hatta...
  14. Traylor

🔥İndirim filtre kahve 3x250 gr 100tl

Arkadaşlar ben de nacizane öneride bulunmak isterim. Tanıdığım bir arkadaşımın çalıştığı firmadır. Hem çekirdek olarak hem de hazır ürün olarak hem kaliteli hem bilinen markalara göre daha uygun fiyatlı bir marka olan Anisah firmasının ürünlerine de göz gezdirmenizi tavsiye ederim...
  15. Traylor

🔥İndirim filtre kahve 3x250 gr 100tl

soru cevapta skt olarak 01/2026 yazmışlar.
  16. Traylor

❌İndirim Bitti! Coco Pops 700 gram 45₺

aldım bir tane tşk
  17. Traylor

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

panel farkının getirdiği özelliklere baktığında farklı ne görüyorsun HZ dışında ? onun dışında kalan tüm beceriler aynı. panel üreticisi farklı olunca eskisinden 100 kat daha iyi bir ürün mü oluyor ? bilgi birikiminle iki panel arasındaki teknik deytayları anlatırsanız biz de aydınlanmış oluruz.
  18. Traylor

evet M kodu ile birbirinden ayrılıyor ama ikisinin arasındaki farklılıklara baktığınızda sadece panel hızının 170 den 260 a çıktığı, eski panelin srgb değerinin yeni modelden daha yüksek oluğunu görüyoruz. İyice araştırıp almakta fayda var diye düşünüyorum...
  19. Traylor

https://www.rtings.com/monitor/reviews/asus/tuf-gaming-vg27aql1a buradaki değerledirmeye bakmadan alma kararı vermeyin derim.
  20. Traylor

🔥İndirim 63 Parça Alüminyum Mıknatıslı Tornavida Seti her şey Dahil 190 TL

190 tl oldu ama yinede iyi fiyat. teşekkürler.
Geri