Arama sonuçları: *

1. S

SİSTEM SATIŞ FİYATINI NE YAPMALIYIM

hocam ayrı ayrı satmak uzak mesafe olursa kargo memnuniyet cart curt derken çok uzar birçok parçayı toplu satsam(örn kasa monitör mouse) klavye gamepad ayrı okutulur ama hepsini tek tek istesen emeğine değmez gibi duruyor ortalama 12 18 arası bir şey alabilsem aradaki fark çok açık ticarete...
  2. S

SİSTEM SATIŞ FİYATINI NE YAPMALIYIM

hocam benim 3 3.5 yıldır kullandığım masaüstüm var MSİ B450 A PRO MAX R5 3500X EVGA GTX 1660 SUPER SC ULTRA 6GB GSKİLL 2X8 3000MHZ 1 NVME M2 SSD 500GB 1 SATA SSD 500GB 1 SATA SSD 240GB 650W power AOC C24G1 144HZ 1MS MONİTÖR LOGİTECH MEKANİK KLAVYE STEELSERİES SENSEİ TEN MOUSE RAZER BLACKSHARK...
  3. S

🔥İndirim Spigen 30W Hızlı Şarj Aleti 249₺

hocam gercek misiniz
  4. S

pc için oyun konsol önerisi

reis kesinlikle logi f710 hassasiyeti sonuna kadar yasatiyor titresimi de oyle yakisikli degil guzel gozukmuyor xbox imitayonu kollar gibi ama yillardir kullandigim hala tek fonksiyonu hata vermeyen kol
  5. S

BU KABLOYU NEREDEN BULABİLİRİM?

arkadaslar!!
  6. S

cok ugrastigim meseleler zaten batarya ömrünü tamamlamisti yenisiyle degistirmistim bugun de bu sorunu cozmek icin actim cozdum de ama kisa vadeli👍🏻🤣
  7. S

merhaba arkadaslar gecenlerde batarya degistirme yaparken bu kablo kopmustu ne oldugunu cok onemsememistim bi kac gun sonra bugun ne oldugunu anladim 😀 sim sinyalini asagiya goturuyor ordan da yayiyor sanirim arama ve internet gitti telefonda acip slikoj tabancayla tutturdum fakat hep...
  8. S

redmi note 8 açılıp kapanıyor?

aslında cihaza bakınca bebek gibi bataryası da bitmis olsa sarjı cok ritmik artmazdı bence 22.5 watla edince her zamanki gibi doluyor ekstra olarak w yi düşürünce baya bi ona göre sarjı yavas yavas gidiyor ama sarjdan cekince acılıp kapanıyor cok garip gedli
  9. S

redmi note 8 açılıp kapanıyor?

Hocam merhabalar redmi note 8 cihazım sürekli açılıp kapanıyor fakat yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum tuş da takılı değil biraz üstüne uğraşınca farkettim ki sarjdayken sorunsuz calısıyor bütün aksamları sarjdan cekince 4 5sn icinde direk kapanıp acılmaya devam ediyor batarya...
  10. S

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM AUTOİT V3?

pc ye sızdılar baya uğraştılar nasıl çözebilirim arkdaslar steamden oyun açmıştım ama bu 10 liraya satılan coklu hesaplardan bannerlord oynuyordum sonra yayın fln dedi steam bisiler oldu sonra ekranımı yönetmeye başladı birisi autoit den
  11. S

Rom atarken hangi cihazı seçmeliyim?

hocam acil yardım lazım rom atıcaktım mi tool ile fakat bana cihazını seç dedi ama redmi note 10 pro kullanıyorum 10 tane var hangisni seçmem lazım
  12. S

İşlemcim oc ile 82 derece gördü

bana islemciyi bu kadar zorlamanı gerektiricek bir durum göster bakım
  13. S

üstad ilk aldığımda diyosun bi kere valoranta gelen güncellemeler ile tüm sistemler git gide zorlanıyor üstelik bilgisayarı ilk aldığında onu yoracak yüzlerce driver uygulama arkada çalışan yüzlerce şey olmaz harbiden temiz olur formatla bile gitmeyen çok şey var bu da düşüşü etkiler kullandıkça...
  14. S

Bilgisayarım İzleniyor Mu?

usta benim bilgisayarda net bişiler dönüyo yani düzgün bi kafayla bakarsan anlayabileceğim bir durum şifre açığı da oluştu zaten google uyarı verip duruo kayıtlı şu şifreleri değiştir dio bunu nasıl sorgularım üstadlar napmak neğetmek gerek
  15. S

kral sıkıntı olmamıştır da oc luk bir durum mu oldu ki normal halde bile oynayamayacağın oyun olduğunu sanmıyorum ah şu fps değerini daha fazla görmenin bir ise yaramadığını anlatabilsem
  16. S

120mm sıvı soğutma 75 derece normal mi?

stok fanla 80 i geçtiğimi görmedim en baba oyunda bile
  17. S

Max 1200tl klavye önerisi

kral switch den kastın ne switchlerin nerdeyse hepsi aynıdır sadece gözle değil profesyonel kameralarla bile zor farkedilen ms farkları olur switch sesi etkiler bende mavi var şangır şangır ses çıkarır akşam kırmızıyı takarım mesela aile uyanmasın diye switchlerin genel farkı budur bi de...
  18. S

Fivem Sunucusu İçin VDS Önerisi

çevre ve ortam edinmeden sunucu açmanı önermem makineni çok yorar ve bi anlamı olmaz var diyorsan da çok kalabalık olmazsa bilgisayarından bile açarsın bence
  19. S

Creatin yan etki yaptı

alerji yapar diyen sendin ben sadece alerji dediğin şey bu şekilde olur dedim bu alerjidir demedim sadece bildiğim konu hakkında konustum
  20. S

Creatin yan etki yaptı

creatini vucüd sindirip hücrelere alamıyor ise bunlar böbreklerde kalır ve ağrı mide bulantılarına yol açar hatta ki bu devam ettirilirse böbrek yetmezliği hastalığı dahi çekilebilir. creatin dün alınıp da bugün kaslara vuracak bir madde değildir en az 2 haftalık düzenli spor ve düzenli...
Geri