Arama sonuçları: *

1. O

işlemcim dar boğaz yaparmı

merhaba şuanda rx6600 dual ekran kartım ve AMD Ryzen 5 4600G 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemcim var işlemciyi yükseltmek istiyorum hangileri dar boğaz yapmaz acaba ve ya şuanki işlemcim dar boğaz yaparmı
  2. O

bu monitör alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-24-gb-2417ff-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor-p-45556 arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum sizce parasına değermi...
  3. O

5000 TL Monitör Tavsiyesi (Pivot)

https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-24-gb-2417ff-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor-p-45556 bence alına bilir ve daha ucuz
  4. O

Rx6600 ekran karti nerden alinir

Neden
  5. O

Rx6600 ekran karti nerden alinir

https://www.pttavm.com/xfx-amd-radeon-rx-6600-speedster-swft-210-rx-66xl8lfdq-8-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-631704965 Bu ekrankarti Alınır mı? (butce buna yetiyor)
  6. O

Monitör alıcam bütce 5000

Merhabalar 5000 tl bütcem var alabileceğim eniyi oyuyncu monitörü nedir yardımcı olurmusunz
  7. O

güzel monitör önerileri lutfen

selam beyler 2000tl büycem var bu parayla alabileceğim eniyi monitör nedir öneride bulursanız sevinirim
  8. O

ekipman önerisi (oyuncu)

beyler kalvye maouse kulaklık (oyun için) fiyat performans güzel ürünler biliyosanız pylaşırsanız sevinirim
  9. O

güze bi monitör önerisi lütfen! (oyun için)

beyler şöyle güzel bi 1.500tl ye güzelbi monitör onerisi bekliyorum arkadaşlar
  10. O

Çözüldü✓ 8000 TL'ye pc toplamaya yardım eder misiniz?

saol knk baya yardımcı oldun çok teşşekür ederim
  11. O

bu sisteme ilerde rx6600 taksam sıkıntı çıkarırmı ve ya güçlü bi ekrankartı taksam bi preblem olurmu
  12. O

peki bu pc çoğu oyunu açarmı
  13. O

linkini atarmsınız ricaetsem
  14. O

beyler 8000 tl bi bütcem var bana güzel bir apu sistem bi pc toplamaya yardım edermisiniz hepsini güvenilir bi siteden toplarsanız güzel olur ya da parça hangi yerde daha ucuzsa sitesi ile birlikte atın tek tek alıyim
  15. O

toplama pc önerisin de bulunursanız çok sevinirim

bidiniz güzel 10.000 tl ye hazır sistem varsa paylaşırsanız çok sevinirim
  16. O

pc toplamayı planlıyorum

link atma şansınız varmı.
  17. O

pc toplamayı planlıyorum

merhabalar oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum pc toplamak için bi site fln biliyomusunuz veya nasıl toplaya bilirim hiç bilgim yok bilgi verebilecek varmı
  18. O

Uyguna full performanslı hazır sistem önerisi

Dostlar 10.000 tl bütcem var bana hangi hazır sistemi onerirsiniz fiyat performans olarak sitede güvenilir olursa sevinirim
  19. O

Çözüldü✓ izoly marka sistemler alınır mı? alınırsa hangileri verdiğiniz paraya değer

izoly sistemler kötü diyolar ama kullanan varsa yardımcı olabilirmi sizce alınır mı? yoska alınmazmı alınırsa hangi sistemleri önerirsiniz şimdiden teşşekürler arkadaşlar.
Geri