Arama sonuçları: *

1. lastdance

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Çok başarılı olmuş eline sağlık hocam parça detaylarını da ekleyebilmen mümkünse tam model ismi olarak iyice mükemmel bir şey olur. (y)
  2. lastdance

Yardım Windows 11de Disklerim Gözükmüyor

Başlata bilgisayar yönetimi yaz ve açılan pencerede disk yönetimi kısmına tıkla aşağıda üzeri mavi çizgili olan senin aktif disklerin üzeri siyah çizgili olanlar da aktif olmayanlar oradan yeni birim diyerek tekrar aktif edebilirsin.
  3. lastdance

Yeni Toplanmış PC'de Oyunda donuyor

Monitörün kaç hertz ? FPS'yi monitör hertzine yakın bir değere sabitlemeyi dene belki işine yarayabilir.
  4. lastdance

3080 Ti çok ısınıyor

Macun marka modeli nedir ? Bir şey yapamıyorsan kasayı değiştirene kadar uzay montaj kullanabilirsin.
  5. lastdance

3080 Ti çok ısınıyor

Alacağın fanlar da çok ucuz olmayacaktır. İkinci elde çok uygun fiyata kasalar bulabilirsin boş kasa alıp sistem ve kendi kasanın fanlarını aldığın kasaya geçirip kullanmaya devam edebilirsin.
  6. lastdance

3080 Ti çok ısınıyor

Sürülen macun markası ve modeli nedir ? Bu arada fan almak yerine farklı bir kasa düşünebilirsiniz alta koyulan fanların çok fazla bir etki edeceğini sanmıyorum.
  7. lastdance

NFS underground 2 indirebileceğim güvenilir bir site var mı?

Lisansı hakları bitip satıştan kalkan bir çok oyunu My Abandonware sitesinden indirebilirsin. (Underground,Most Wanted vb.)
  8. lastdance

FPS Düşüşü Sorunu ve Çözüm Önerileri

Sorun Anakart veya PSU kaynaklı gibi duruyor. PSU değiştirip dene sorun hala devam ediyorsa anakart da arızalanmış olabilir. Beslemeyle alakalı bir sorun yaşıyorsun muhtemelen dalgalanma oluyor sistemde sende yeterli güç gelmediği için anlık drop yiyorsun.
  9. lastdance

3060 mı 3070 ti mi almalıyım

İkinci elden bir tane 6700XT almanı öneririm.
  10. lastdance

Yardım İşlemci soğutucunun kablo yönü doğru mu?

Sıcaklıklarda bir anormallik yaşamamak için yenilemeniz iyi olur ama çok fazla macun yoksa elinizde açınca kontrol edip taşma varsa temizledikten sonra gerekiyorsa ekleme yapıp tekrar kapatabilirsiniz. Macunu sürdüğünüzde bilgisayar çalışırken bir zaman sonra yüzeyle blok arasında hava boşluğu...
  11. lastdance

Yardım İşlemci soğutucunun kablo yönü doğru mu?

Ön panelden giren hava ile daha iyi bir soğutma sağlamak için boruların ön panel fanlarının tarafında olması gerekiyor. Seninki şu anda ters bağlanmış. Radyatör ve soğutma bloğunu tam tersine çevirmen gerekiyor.
  12. lastdance

Yardım Ilemcim boşta 70 derece yardım edin

Pompa bozulursa genelde borularda çok sıcaklık olur oradan anlarsın zaten onun haricinde soğutucu bloğu oturtamamış olabilirsin tabi sen yine de sadece borulara bakma anakartın markasına göre programını indir ve pompayı taktığın girişte güç var mı rpm değeri gösteriyor mu yoksa sıfır rpm mi...
  13. lastdance

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Kasa

Bios ekranının resmini ekleyebilir misin ?
  14. lastdance

Yardım Rx 570 undervol önerisi rica ediyorum

Kasanın hava akışı kötü rahat hava alamıyor ama yine de arkadaşın dediği gibi rog strix bir kartın o derecelere çıkmaması gerekiyor ya macun kötü yada bakım yapılırken bir yanlışlık yapılmış. Termal pad değişimi de yaptılar mı ? Yanlış pad değişimi bloğun çipe temas etmemesine yol açabilir.
  15. lastdance

Yardım Rx 570 undervol önerisi rica ediyorum

Kasanın hava akışı nasıl mesh panel mi ? Macunu değişen bir kartın o kadar ısınmaması gerekiyor. RX500 serileri sıcak çalışır ama macunu değişmiş bir kart 85 90 derecelere kadar çıkmaz.
  16. lastdance

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Kasa

Mavi ekranın görüntüsünü ekleyebilir misin ? Cevabı tekrar düzenledim kesin bir şey söylemiş olmamak için ekran görüntüsü verirsen daha mantıklı cevap verebiliriz belki ama dediğimden(XMP) dolayı sorun olabilir.
  17. lastdance

Ryzen 7 9800x3D anlık çok ısınıyor

Anlık sıcaklık çıkışları yüksek watt çekip kendini turbo frekansa aldığı için normal bir durum zaten soğutucun işlemcinin sıcaklık değerini okuduktan sonra hızını ayarladığından dolayı bir problem teşkil etmez. CPU sıcaklığını okuduğunda ona göre çalışıp soğutmayı sağlıyor.
  18. lastdance

Yardım Ilemcim boşta 70 derece yardım edin

Sıvı soğutmanın boruları sıcak veya kaynar mı kontrol et. Soğutma bloğunun da işlemciye temas ettiğinden emin ol ayrıca bloğu işlemcinin üzerine kapatmadan önce şeffaf bir yapışkan olur genelde onu çıkarttın mı ?
  19. lastdance

Yardım ASUS GT 301 KASAYA SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Anakart ve RAM modelin nedir hatta kasa içi resmini ekleyebilirmisin. Phantom Spirit alabilirsin kasana uyuyor yükseklik olarak ama RAM e temas eder mi ona bakmak lazım o yüzden Anakart ve RAM modelini bilirsek daha iyi olur...
  20. lastdance

GIGABYTE RX 9070 XT GAMING OC'in kaç yıllık garanti süresi var?

Sanırım normal kartlarına 2 yıl AORUS modellerine 3 yıl garanti veriyor.
Geri