Arama sonuçları: *

1. D

Xbox kulaklıgi ps5 e uyumlu olurmu

Şimdi ben xboxu satıp ps5 almayı planlıyorum ama elimde çok para kalmicak 4-5 tane oyun parası yani kulaklık için çok para kalmicak ama elimde Xbox kablolu kulaklığı var yani olma olasılığı var bence kablolu diye ama deneyenler varsa söyleyebilirmi olur olmaz diye
  2. D

Hangi pcyi almalıyım

PC hocasi hero daha mantıklı bence
  3. D

Hangi pcyi almalıyım

PC hocasi heroda normal kutunun içindeki stok soğutucu kullanılıyor muhtelemen diğerinde de oyledir çünkü sıvı soğutma olsa minimum 240mm takılması lazım oda baya pahali yapar sistemi
  4. D

Telefonda sonradan doğrusunu öğrendiğiniz özellik varmı?

Mesela ben eskiden s.o.s i bildiğimiz sos sanıyorum ketçap mayonez felan bide o zamanda iPhone 6 vardı onda acil sos yazinca saniyordumki bastigimizda sos gelicek hemen tabi sonra doğrusunu öğrendim sizinde böyle sonradan öğrendiğiniz bir özellik oldumu
  5. D

Yardım FIFA 22 de hatamı yaptım

FIFA 22 de kariyerde hep yeterli gol sayısına gelince maç sonucuna hep geçtim ve hepsindede kazandım ama baktım karakterim ne ballondor alıyor ne milli takıma gidiyor (gölün 1200-1300 falan) yaşımda yeterli yani 22 yaşında karakter sizce maçları bitirdiğim içinmi böyle oldu 1663689626 Neden...
  6. D

25k gaming laptop önerisi

Merhaba 25k ya gaming laptop arıyorum ben aslında bir tane buldum ama benden daha iyi bilen hocalarım var tabii ki de onlardan da tavsiye isterim laptopta istediğim şeyler sunlar -rtx 3060 olsun istiyorum -yeni nesil işlemci olsun istiyorum (en kötü 10.nesil işlemci) -1tb ssd olsun -icinde Windows...
  7. D

E shopta türk kartı geçerlimi

E shopta Türkiye yok biliyorsunuz atıyorum ilgintereyi seçtim ama türk kredi kartım var oyun alabilirmiyim yoksa bölgenin kartımi lazım
  8. D

Nintendo switch için oyun önerileri

Switch oled almayı düşünüyorum yanına Zelda ve marionun oyunlarını almayı planlıyorum oyun önerileriniz varsa yazabilirsiniz ama exc olsa güzel olur çünkü zaten series x im var 3.part oyunları ordan oynuyorum
  9. D

iPhone daki videoyu Windows PC ye gönderme

Araştırdığımda maximum 500mb video atabiliyorsunuz diye gördum ama ben 20 dakikalık video aticam 1662640878 Sağolun hocam mantıkli düşünemedim
  10. D

Çözüldü✓ 8000 tl'ye rx6400 ve ryzen 3 3100'lü sistem alinabilirmi

Ekran kartı fiyata göre güzelde işlemci çok içime sinmedi işlemciyi satıp ryzen 4500 almak daha mantıklı olur
  11. D

iPhone daki videoyu Windows PC ye gönderme

Şimdi ben 20 dakika bir video çektim bilgisayara atmam lazım ama nasıl atılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. D

Çok sıkıldım oynıcak oyun lazim :/

Ah be ins olur hocam olursa özelden yazarsanız oynarız
  13. D

Çok sıkıldım oynıcak oyun lazim :/

Horizon 5 varsa ben varım hocam 😃
  14. D

12600kf ye 120mm sıvı soğutma yetermi

Nzxt seviyor o model sıkıntı yaratır mı diye soruyorum
  15. D

Peki bi kaç gün daha beklese 240mm sıvı soğutma alsa olurmu nzxt nin maaşını 6-7 güne alicak
  16. D

Arkadaşıma 9 ay önce 3070 hediye edilmişti ancak diğer parçaları kötü diye kullanmamisti sonra 6-7 ay çalıştı tüm parçaları değiştirdi ama sıvı soğutmaya çok para kalmadı o yüzden 120mm sıvı soğutma yetermi 12600kf ye (nzxt nin 120mm sıvı soğutmasini almayı düşünüyor)
  17. D

Yardım Telefondaki saçma bildirimleri nasıl yok edicem

Denicem hocam sağolun 1662502185 Sanırım oldu hocam şuanlik yok teşekkürler edit: evet artık yok normalde her 15dk da bir gelirdi düzeldi şimdi sağolun hocam
  18. D

Sıfırlamadan başka yolu varmi
  19. D

Realme 8 kullanıyorum bildirimlere ne biliyim ses kaydı attım vs gibi sapik ve muhtelemen virüslü bildirimler geliyor bunları yok etmenin bir yolu varmi
  20. D

Ryzen 5 3600'e Ekran kartı Önerisi

5500 3600 den daha kötü bir işlemci l3 önbellek olarak hemde 2 katı kötü
Geri