Arama sonuçları: *

1. S

M2 ssd takviyesinden sonra monitöre görüntü gelmedi

Merhabalar, Bu yaz topladığım bilgisayara m2 ssd ilavesi yaptım. İkinci ssdyi takarken sadece ekran kartını çıkarıp takmam gerekti. Elimin alışık olduğu bir şey bu birçok kez bilgisayar toplamışlığım var. Bu işlemden sonra monitöre görüntü gelmemeye başladı ve kasanın güç tuşu ışığı yanıp...
  2. S

'DisplayPort Bağlantısı Yok' hatası

Yaklaşık 4 ay önce aldığım bilgisayarımda bilgisayar açık durumda iken bazen yarım saatte bir bazen 2-3 saatte bir bu hatayı alıyorum. Ekran kartını güncelledim, bağlantılarımı kontrol ettim, ekran kartı frekanslarını düşürdüm ancak sorunu bir türlü çözemedim. Kablo ile alakalı bir sıkıntı...
  3. S

Çözüldü✓ ASUS TUF K3 mü Corsair K68 RED LED mi?

Teşekkür ederim. Asus tuf k3 aldım çok memnunum sessiz ve keyifli.
  4. S

Çok teşekkür ederim. Yarın sipariş ediyorum K3'ü.
  5. S

Kullanıyor musunuz? Neden asus sizce?
  6. S

İkisi de yaklaşık 1000 tl. Bir yanda Corsair ile Cherry Mx varken diğer yanda Asus ile RGB var. İkisinin bir arada olduğu klavyeler malesef 1800 tl ile başlıyor. Hangisini önerirsiniz? Ya da daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekkerim efenim.
  7. S

Prime B550M-A anakart ile R5 5600x işlemci

Teşekkürler
  8. S

Prime B550M-A anakart ile R5 5600x işlemci

Merhabalar. Ne zamandır almayı planladığım bu Hazır Sistem Asus Prime B550b-a anakartı ve R5 5600x işlemci içeriyor. Bu ikili bana sorun çıkarır mı? Anakartın mospet yetersizliğinden bahsedenler var ama anakartlardan anlamam. 3070 ti ve 5600x in bir arada olduğu diğer hazır sistemler 28 bin...
Top Bottom