Arama sonuçları: *

1. W

HERO MEGA DOLANDIRICILI

Arkadaşım ile lansmandan 700 liraya hero whey aldık bunun whey değil maltodextrin olduğunu düşünüyordum sonra analiz raporları ortaya çıktı ve 100 gramında 1.3 protein olduğunu öğrendim bu nasıl bi sahtekarlık okadar insan satıl aldı bu ürünü neden kimse ses çıkarmıyor tarım ve hayvancılık...
  2. W

Lift -off range nerden ayarlayabilirim

Merhaba arkadaşlar ucuz olduğundan dolayı gameboosterın mouse sini aldım lift -off range kullanmak istiyorum fakat yazılmız olmadığını biliyorum bundan dolayı başka bir siteden yazılımı indirmek istediğimde bilgisayar izin vermiyor sizce zararlı dosyamıdır ve gamebooster kullananlar yardımcı...
  3. W

Lütfen cevap verin altrustic??

Peki bunu detaylı anlatan bir video bulabilirmiyim
  4. W

Lütfen cevap verin altrustic??

Mehraba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ve crack oyun indirmek istedim fakat onun yerine altrustic diye bir program indi hiçbir yerden silinmiyor service dosyası ne yapmam gerekiyor lütfen cevap verin
  5. W

Torrent sisteme zarar veririmi?

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem dizdim bu fakat malum oyun fiyatları uçtu bende torrent veya başka bir korsan oyun sitesinden oyun indirmek istiyorum sizce zararlımı veya farklı alternatifler varmı?
  6. W

DA yeni sistem nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır 12-14k bandında bir sistem bekliyorum acaba yeni sistem nasıl olur? erkan kartı ne olur? kaç lira olur?
  7. W

Yaz indirimlerimi DA sistem mi

Merhaba arkadaşlar 12-14k civarı bir bütcem var acaba yaz indirimlerindeki 3060 lı sistemimi alayım yoksa DA ve pc hocasının sisteminimi bekleyeyim?
  8. W

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Rtx 3060 veya Rx 6600 xt olsun 13k bandında olursa süper olur
  9. W

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Rx6600XT veya Rtx 3060 işlemci ryzen 5500
  10. W

Donanım arşivinin bir sonraki sistemi ne olur

Kanal üyeleri belki önceden görüyor olabilir diye düşünüyorum.
  11. W

Donanım arşivinin bir sonraki sistemi ne olur

Merhaba arkadaşlar DA nin bir sonraki çıkaracağı sistemde 3060 veya 6600XT bulunurmu sizce?
  12. W

Rtx 3060 lı hazır sistem beklemeye değermi?

Merhaba arkadaşlar 14-15k gibi bir bütçem var(monitör dahil) bu fiyatlara rtx 3060 veya Rx6600XT lı bir sistem almak istiyorum sizce beklemeye değermi veya şimdi 6600 alsam beklemediğime pişman olurmuyum
Geri