Arama sonuçları: *

1. D

Eski Anten Girişine Uydu Kablosu Takma

Duvardaki giriş görselde gördüğünüz gibi ve uydu kablosuyla uymuyor dönüştürücü takılabilir mi veya içini açıp uydu girişi ile değiştirmek mi gerekiyor ürün linki atarmısınız
  2. D

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

Sinerjden mi aldınız bunu. Büyük ihtimal ücretten kısmak için kutusuz fansız işlemci takmışlar hazır sistem olsun diyede kaç yıl öncesinin 5 kuruş etmez fanını takmışlar nasıl pc toplamak bu intel işlemci 100 derece görecek nerdeyse
  3. D

Efootball 2024 Steam'den Microsoft Store'a Hesap Taşımak Mümkünmü

Bildiğiniz gibi steam dolara geçince efootball 2024 de coinlerde dolara geçti steamde oynadığım hesabımı oyunu microsoft storedan indirip ordanda oynayabilir miyim aktarma yapmak mümkün mü bilen deneyen var mı?
  4. D

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

mikrofon testi kullanıcı deneyimi:
  5. D

ben rampage casheden geçtim ve özellikle valorant da ses seviyesini az buldum sizce nasıl keşke windowsdan bağımsız tekerliği olsa da sesi arttırabilseydik. Ayrıca müziklerde duyamadığım oyunlarda duyamadığım ses tonlarını duymamı sağladı kulaklık cidden başarılı sadece ses seviyesini az buldum...
  6. D

Kulaklık açıkken 2 kere güç tuşuna bastığında bluetooth moduna geçiyor bende bağlandı kolayca 1679743123 Mikrofon testini soranlar varsa link bırakıyorum:
  7. D

kablolu kablosuz mikrofon testi:
  8. D

kanka mik fena değil kablolu kat kat daha iyi oluyor miki dert etme yani 1679669708 Kulaklık geldi rampage cashe kullanıyordum ben deneyimlerim şunlar kulaklık inanılmaz dışarıdan gelen sesi engelliyor baya beğendim bunu kendi sesimi bile zor duyuyorum cashe e göre baya iyi. mikrofon kablosuz...
  9. D

beyazını aldım valla hem faruk abi satıyor destek oluyım hem siyah olanın kırmızı kablo tuşları falan eskiden 50 liraya satılan internet cafe kulaklıklarına benzettim
  10. D

n11 de siyah rengini satan diğer satıcı da indirim yapmış ksfdvn
  11. D

adamın profiline git hakkında da link var 1679510008 şu kısımda ki kablolar hasır mı bilgisi olan var mı açıkta durduğu için ters bi harekette zarar görebileceğinden şüpheleniyorum
  12. D

iletmesinde sorun yok ama kablo kalitesi önemli açıkta duruyor sonuçta ters bir harekette zarar görüp göremeyeceğinden emin olamadım hasır mı kablo bilgin var mı
  13. D

şu kısımdaki kablolar hasır mı bunlar sesi iletiyor değil mi
  14. D

Gta 5 online mesaj sesi kapatma

Arkadaşlar gta 5 online da rahatsız edici bildirimleri kapatmanın yolunu buldum kime sorsam kendin server aç çözümü yok dedi youtube linki bırakıyorum:
  15. D

HaQQuS GEN 2 R5 5500 RTX 3060 12.999TL

Kendin topla da görelim kasasını m2 sini her şeyini kendin topla daha ucuz diye bir şey yok
  16. D

Asus Geri Ödeme İle İlgili

Arkadaşlar iyi geceler ben bu sistemi alacağım kasa için 175 TL pow sup için 440 TL geri ödeme var. Sorum şu ki hediye olarak wifi adaptör geliyor onun geri ödemesi ise 350 TL faturada hediye ürünün fiyatı yazar mı veya 0 tl yazsa bile ben o 350 TL yi iade alabilir miyim? Hediye diye cayma...
  17. D

PC Masası Hediye Ediyorum

Benim de ihtiyacım var kargo yoluyla alabilirim ama dediğin gibi kargoda zarar görme ihtimali yüksek
  18. D

Asus Geri Ödeme Hakkında Yardım

Arkadaşlar iyi geceler ben bu sistemi alacağım kasa için 175 tl pow sup için 440 tl geri ödeme var. Sorum şu ki hediye olarak wifi adaptör geliyor onun geri ödemesi ise 350 tl faturada fiyatı yazar mı yazmasa bile ben o 350 tl yi iade alabilir miyim? Hediye diye cayma yaparlar mı? Link...
  19. D

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

bu saate zor bence paketlemeler falan rahatlasın anca açarlar yarın belki gece bi süpriz yapabilirler
Geri