Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Cemu emülatörden oyun oynayabileceğim gamepad önerisi

Competitive amaçlı değil singleplayer oyun oynayacağım bir gamepad bakıyorum aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Aklımda olan modeller Logitech F310 veya frisby fgp-225u
  2. S

1500-2000 TL arası kablolu mouse önerisi

Tercihen sessiz olabilir sağ sol tık ve mouse tekerleğine ek tuşlar olursa da çok hoş olur, kablolu olması önemli. Şimdiden teşekkürler
  3. S

Yardım Kulaklığımın mikrofonundan sadece cızırtı geliyor

Kulaklığımın tek girişi olduğu için mikrofona bağlayıp sesi hoparlöre veriyorum. Ama kulaklığımdan sadece cızırtı geliyor ve aug girişini oynattığımda ses artıyor. ama telefonuma bağladığımda sesi gayet güzel alıyor. sizce problem bilgisayarda mı? Ve nasıl düzeltebilirim?
  4. S

500 liraya kablolu kulaküstü kulaklık var mıdır

Böyle ve böyle iki tane kulaklık buldum
  5. S

500 liraya kablolu kulaküstü kulaklık var mıdır

Masaüstü bilgisayarım için kulaklık lazım mikrofonlu adam gibi bi kulaklık arıyorum. Cs valorant gibi oyunlar oynamaktan çok singleplayer için düşünüyorum. Bir de maksimum 500 lira 25-30 lira dahi ekleyemem.
  6. S

Yardım Maksimum 550 liraya masaüstü pc için nasıl bir hoparlör önerirsiniz

Linktekini aldıysan baya şanslıyım. Merakla bekliyorum
  7. S

Yardım Maksimum 550 liraya masaüstü pc için nasıl bir hoparlör önerirsiniz

Bayram harçlığımla almayı planlıyorum. Böyle bir hoparlör de buldum ama tavsiyelere/önerilere açığım.
  8. S

Maksimum 550 liraya masaüstü pc için nasıl bir hoparlör önerirsiniz

Bayram harçlığımla almayı planlıyorum. Böyle bir hoparlör de buldum ama tavsiyelere/önerilere açığım.
Geri