Arama sonuçları: *

1. U

ghub ile oyun senkronizasyonu

logitechin uygulaması olan g-hub ile oyunlarda otomatik renk senkrenizasyonu var bu oyunlar içinde gta 5 de dahil ama oyuna epic gamesten sahip olduğum için olmuyor fakat steam dan olan bir oyunda oluyor epic ten de nasıl yapacağımı bilen var mı ?
  2. U

AYNI ÖZELLİKTE FARKLI RAMLER OLUR MU ?

Madem kesin değil diyorsunuz o zaman aynı ram den alayım, en azından uyuşmama olasılığı azalsın hepinize teşekkür ederim
  3. U

AYNI ÖZELLİKTE FARKLI RAMLER OLUR MU ?

Şu an Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz CL16 PC Ram kullanıyorum ve cyberpunk 2077 için 16 gb yapmak istedim eğer aynı özelliğe sahip bu Corsair Vengeance LPX 8GB 2666MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1A2666C16 rami eklersem sorun olur mu yoksa şuan olan ramimden bir tane daha mı almalıyım...
  4. U

etkinleştirilmemiş windows 10 da performans düşüklüğü

oem sistem alırken eğer windows etkinleştirilmezse ekran kartı ve işlemci de % 30 kadar performans kaybı olur dedi bu doğru mu ?
  5. U

Vatan bilgisayardaki oem sistem nasıl sizce

vatanın mağazaları açılıyormuş sizce bu kasa nasıl ben amd sistem düşünüyordum ama bütceme göre intel oem sistemler var sizce bu nasıl : https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-asus-dual-rx580-o8g-tuf-h310m-plus-gaming-wd-1tb-crucial-8gb-ram.html
  6. U

Vatan bilgisayar oem sistemler mağazadan alınabiliyor mu ?

fiyat konunsunda bir faklılık oluyor mu
  7. U

Vatan bilgisayar oem sistemler mağazadan alınabiliyor mu ?

vatan bilgisayarın sitesinde bir tane oem sistem buldum ama internetden alınca kargoya güvenmiyorum herhangi bir vatan mağazasından internetteki aynı fiyat ile alabilir miyim
  8. U

Beğendiniz en iyi YouTube kanalları nedir?

Barış Özcan Alper Rende Pinti Panda Pc Hocası
  9. U

Bu zamanda bilgisayar alınır mı?

Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim ben en iyi bir süre daha düşüneyim
  10. U

O da doğru işler karışık dolar yükseliyor diye endişeliydim ama artık şansımıza
  11. U

Toplama bilgisayar almayı düşünüyorum sizce bu virüsün bitmesini mi beklemeliyim
Geri