Arama sonuçları: *

1. C

Bu Site Güvenilir mi?

5sim.net kullanıyom ben açıkcası daha ucuz türkiyede bulunan sms sitelerine göre
  2. C

Yardım Iphone 13 hala alınır mı?

Bence alınır arkadaşım 1 2 gün içerisinde alacak başka bir arkadaşımda almış fiyatına göre alınabilir ama iphone alınacak ise alınır android tarafında başka seçeneklere yönenilebilinir
  3. C

Gaming kulaklık önerisi

Hocam açıkcası ben 4000tlye alınacak olan bir kulaklığın güzel olacağını pek düşünmüyorum bir göz attım fakat güzel bi kulaklık göremedim açıkcası 5 6 kya 7kya falan çıkartmak bütçeyi daha mantıklı olabilir bence
  4. C

100 tl ye 1050ti aldim (bitpazarindan)

hocam istanbul anadoludayım ben bit pazarına gitsem böyle şeyler bulabilirmiyim sizce
  5. C

Throne Repel alınır mı?

Zaten atacksharkda kullanılan beken mcu yüzünden takılmalar çok fazla ve çok şikayet vardı satıcı beken 52840 kullanıldığını belirtmiş ama compx varyantı çünkü dokümanları bile bulunmuyor bir de 8K olduğundan bahsetmişler takılmaları geçtim sabit 8K bile vermeyecektir ismi bile nordicten...
  6. C

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Ucube işi craftrise oynuyordum
  7. C

Mouse Önerisi | NZXT Lift mi Razer Cobra mı?

Nzxt lift daha iyi bana göre cobraya sahibin bana göre boyutu küçük
  8. C

Dareu A950 alınır mı?

Bence alınır bi arkadaşım kullanmış bunu qcsi güzel diyordu 4k hz olanı almayı düşünüyorum bende
  9. C

3200g için ekran kartı önerisi

1650 olabilir belki
  10. C

XBOX gamepass oyun önerisi

Craftrise.
  11. C

Mouse ve klavye önerisi yapar mısınız?

Furylevel markası bildiğim kadarıyla üst seviye. Adamlar 7/24 destek sağlıyor. Yeni çıkardıkları Z1 mouse u o kadar hızlı satıldı ki stokları 1 ay bile dayanmadı. Şuan Z1 ile ilgili herhangi bir sorun yaşayan bir kişi dahi çıkmadı, eğer çıksa birisi yazardı zaten. Adam bu işin içerisinde gelmiş...
  12. C

Furylevel z1 alınır mı?

Trendyol'da Şuanda 100TL indirim Tanımlanmış, sepette görebiliyorsun galiba. Ben n11'den Nays ile 1100 tl'ye aldım, ama o zaman trendyol indirimi yoktu.
  13. C

Furylevel Z1 Fiyatını hak ediyor mu? (Satın aldım)

Bende 10 Farklı model mouse var Z1 iyiki almışım diyorum.
  14. C

Furylevel 2013 den beri youtube kanalı. İlk etapta dediğin gibi Rampage ile Fury serisi çıkarmıştı. Şimdi direk kendi markası adı altında çıkarıyor. Y1 klavyesi trendyolda 4.8 puana sahipti. Bu arada kıyaslanacak ürün sadece se değil aynı zamanda 20m sorunlu bir switch e sahip. Markaya güvenip...
  15. C

Orta - Büyük eller için uygun, yani 18 - 21 cm bir el için gayet ideal boyutlarda. Uzunluk ve yükseklik olarak Rival 3 den fazla, genişlik olarak biraz az. 1719065727
  16. C

O Mouseyi İnternet Kafede Kullanmıştım ama Furylevel z1 Bana Göre Daha İyi Geldi
  17. C

Evet eskidi. Zaten bu Huano Blue Shell Pink Dot dan sonra çıktı Transparent olan modeli.
  18. C

FURYLEVELIN YENİ 3395 İDDALI MOUSE`U Bu Fiyata Bu Mouse ?

Teşekkür ederim.
  19. C

Switchlerin ömürleri aynı olsa da Huano Transparent Blue Shell Pink Dot, Kailh GM8.0 a göre daha rahat ve daha sessiz. Bende GM 8.0 da var, benim tercihim Transparent.
Geri