Arama sonuçları: *

1. L

Valorant için mousepad önerisi

sizin için hangisi uygunsa değişen tek şey büyüklükleri
  2. L

Valorant için mousepad önerisi

steelseries qck
  3. L

Monitörümün altında çizgiler çıkıyor

merhabalar monitörümde bilgisayar açılırken herhangi bir çizgi yok ama masaüstü yüklendikten sonra çizgiler çıkıyor başta önemsemedim sonradan rahatsız etmeye başladı nasıl çözebilirim fikri olan var mı Monitör: Gigabyte G24F2 Ekran kartı : XFX RX 6700
  4. L

Thermallight sprit montaj

reis şu video daha doğru olur aynı fan var bende de montaj gayet kolay aslında
  5. L

Dns değiştirip girebildiğim discorda bugün giremiyorum

hocam galiba genel sorun var şuan kick faceit twitter gibi platformlar da açılmıyor discordum şuanda yüklendi ama seslere bağlanmıyor
  6. L

şuan tek yol vpn sanırım
  7. L

goodbye dpi fix yedi arkadaşlar geçmiş olsun
  8. L

D diskimin yarısı yok

bilgisayardan sök tak yapınca o kalan alan tekrar ayrılmamış olarak geldi fakat bütün verilerimi kaybettim yine de teşekkürler
  9. L

D diskimin yarısı yok

sök tak yaptım hdd healthda performans %100 e çıktı ama depolamada değişen bir şey olmadı kökten format düşünüyorum sanırım belki öyle düzelir
  10. L

D diskimin yarısı yok

aşağıda herhangi bir şey yok fotoğrafta hdd health sonuçlarını ekledim
  11. L

D diskimin yarısı yok

merhabalar d diskim yeniden başlatma sonrasında gözükmedi ardından disk yönetiminden aktif edince diskin sadece yarısı geldi normal boyutu 480 gb iken 256 gb ı geldi disk yönetimi fotoğrafı ektedir
  12. L

Forza Horizon 5 donma takılma sorunu

son gelen driver yüklü değil 24.7.1 driverı
  13. L

Forza Horizon 5 donma takılma sorunu

Bileşenler: İşlemci: Ryzen 5 5500 Anakart: MSİ A520M-A PRO Ekran Kartı: XFX Radeon RX 6700 RAM: Gskill ripjaws 2x8 16 gb 3200mhz M2: Kingston SNV2S/500G (3500/1200) Sata ssd: WD Green 480gb (545/450) PSU: Powerboost 650w 80+ Çözünürlük: 1920x1080 Grafikler: Ultra AMD FSR: Off Bileşenler ve...
  14. L

1000tl modem-router önerisi

kısa süre önce yıldırım düşmesi nedeniyle türk telekomun modemi yandı hazır tekrardan alıyorken türk telekomun modemine 1600tl vermek saçma geldi ben linktekini almayı düşünüyorum kullandığım internet türk telekom 50 mbps https://ty.gl/wkjued0xo0 önerilerinizi bekliyorum
  15. L

Çözüldü✓ hangi işlemci daha iyi

tamamdır teşekkürler
  16. L

Çözüldü✓ hangi işlemci daha iyi

arkadaşlar 2 işlemci arasında kaldım 4070 ile kullanacağım https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i7-14700k-yirmi-cekirdek-3-40-ghz-fiyati,331588539.html sizce hangisi daha mantıklı amd...
  17. L

Çözüldü✓ pc çalışıyorken durduk yere kapanıyor no signal alıyorum fakat fanlar dönüyor

bu sorunu 4. alışım can sıkmaya başladı artık sürekli olup duruyor ssd kablolarını değişiyorum düzeliyor sorunu anlamadım başına gelip de çözebilen arkadaş var mı
  18. L

ram yükseltmesi için ddr3 ram önerisi

ecs g41t-r3 (V1.0A) eski bi anakart 1066 mhz yazıyor sanırım sitenin birinde. 1333 veya 1600 alsam problem yaratır mı
  19. L

ram yükseltmesi için ddr3 ram önerisi

yani DDR 3 ün desteklediği rakam belli benim anakart 1333mhz destekliyor
Geri