Arama sonuçları: *

1. A

800 TL Bütçe Mekanik Klavye Önerisi

İlk attığınızı çok önermişler forumda baktım hoşuma da gitti aslında ama numlock tuşları olması benim için önemli ve fiyatı da biraz fazla oluyor. Bugün klavyeme su döküldüğü için acilinden bir klavye almam gerekiyor. Onun gelmesi baya sürecek o yüzden olmaz hocam. Crown micro yu indirimde...
  2. A

https://www.trendyol.com/crown-micro/noyan-mekanik-kahverengi-switch-bilek-destekli-gaming-oyuncu-klavyesi-p-775445914 1710541348 Bu fiyata bu klavye alınır mı?
  3. A

800 tl ye kadar f/p red switch klavye önerir misiniz ?
  4. A

Oyuncu Kulaklık Önerisi

https://www.incehesap.com/james-donkey-711-gaming-kulaklik-fiyati-39979/?gclid=CjwKCAjw6MKXBhA5EiwANWLODCP_smZOr8CgMcxMdFuFY53buhrRDnyTSTFGRmIvLIoDI6GLXsl-ZhoCrUcQAvD_BwE Bundan aldım 1 haftadır kullanıyorum, ses kalitesini beğendim fakat dışarı ses veriyor. Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum
  5. A

wattman hatası alıyoruz yardım

sorunu halledebilirsen yazar mısın? rx6600 var bende de hata veriyo bazen. Bilgisayarım kitlenmiyo sadece o anki oyunu falan kapatıyo
  6. A

Yardım Aşırı Kararsızım Sizce Hangi Monitör?

Bir de şöyle bir şey okudum forumlarda ucuz ips alacağına o fiyata VA panel al demişlerdi. Ucuz IPS de ışık sızması yaşarsın diyolar.
  7. A

Yardım Aşırı Kararsızım Sizce Hangi Monitör?

Asus monitörü 15 20 gün önce aldım kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Va panellerde ghosting oluyo diyolar ama ben hissetmedim. Ghosting testi yaptığımda ghosting belli oluyo ama oyun oynarken vs. ben hissetmedim. Görüntü olarak memnunum.
  8. A

ikinci el yurt dışı kayıtlı telefon alınır mı?

Telefonu yurtdışından Türkiyeye getirdikten belli bir süre içinde pasaporta kayıt olması gerekiyor. Pasaporta kayıtlı mı değil mi onu öğrenmen lazım alacaksan eğer 1659457673 Yeni imei attırılıp öyle kullanılıyo ya da daha ucuza geliyo ama iphone lara imei atılamıyo diye biliyorum
  9. A

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Teslim aldın mı bilgisayarını yoksa hala kargoda mı?
  10. A

Öneri Uygun fiyatlı 7.1 gaming kulaklık önerisi

Değerlendirmesi yok güvenebilir miyiz buna
  11. A

Öneri Uygun fiyatlı 7.1 gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlae bütçem 300 TL civarında uygun fiyatlı f/p ürünü 7.1 özelliğine sahip hem oyun oynamak hem müzik dinlemek hem film izlemek vs. için kablolu bir kulaklık arıyorum. Aşağıdaki ürünlerden birini almayı düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hp: https://ty.gl/r1l8m8wi3i...
  12. A

6. Günün sonunda elime ulaşmıştı en sona kaldım diye bi his vardı içimde benden çok kötüleri varmış. Allah sabır versin çok uzun süre bi kasa teslimatı için.
  13. A

DA'nin Son Sistemi İçin Bios,Windows,Driver ile İlgili Neler Yapmam Gerek.

İnternette anlatan bi video vardı ordan baktım ben de biraz araştırırsan bulursun. Ben hatırlayamadım nasıl yapıldığını
  14. A

Remote controller ile fan ayarlarını değiştirip dener misin?
  15. A

hdmi 165hz de tam performans vermiyomuş sanırım display port lazım diye duydum. Monitör alacaksan eğer monitörle beraber display port yolluyolar diye biliyorum
  16. A

Kasayla beraber remote controller geliyo
  17. A

DA'nin Son Sistemi İçin Bios,Windows,Driver ile İlgili Neler Yapmam Gerek.

Baktım BIOS eski sürüm gözüküyordu yaptım yapmayan arkadaşlar da kontrol etsin.
  18. A

Yardım Intel h610m-k d4 anakart chipset driverını bulamıyorum

Diğer driverları hallettim teşekkür ederim. 1658506604 Chipset driverı ve diğer driverlar eski sürüm gözüküyo ekran kartı chipset bios vs vs yapmak gerekiyor onları yapıyorum
  19. A

Teşekkür ederim
  20. A

Merhaba arkadaşlar, DA-GT2 sistemini sipariş ettim elime ulaştı güncellemelerini yapıyordum fakat anakartın intel h610 chipset driverını bulamadım bu konularda pek bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Geri