Arama sonuçları: *

1. B

Lenovo LOQ vs Hp Omen

Siz intel kullanıyordunuz doğru. ben kaçırmışım onu lenovonun amd işlemcisinde dahili grafik yok o yüzden düşük işlerde bile ekran kartını kullanıyor diye biliyorum
  2. B

Lenovo LOQ vs Hp Omen

Teşekkür ederim rehberinize baktım elinize sağlık. Evet hp bilgisaylardan biraz tırsıyorum çoğu modelde sorunlu oluyor diye. Lenovonunda işlemcisinden tırsmıştım ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Anakart sorunuda aşırı azaldı şu zamanlar umarım denk gelmez 1762513128 Daha ömcede...
  3. B

Lenovo LOQ vs Hp Omen

Bu 3 bilgisayardan birini alacağım bildiğim kadarıyla lenovodaki anakart yanması sorunu amd de aşırı az ve şansıma yanarsada anakart değişimi ile hemen sorunu çözüyorlar diye biliyorum hp omenda bir problem var mı acaba kronik veya nadirde olsa
  4. B

Lenovo LOQ vs Hp Omen

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim benimde bahsetmek istediğim bu laptoplarda işlemcinin içindeki dahili grafik yok diye gördüm hep bu yüzden ekran kartından bahsettim oyun değilde genelde 3D animasyon ve modelleme yapmak için kullanıcam bilgisayarı siz memnun musunuz acaba bir sorunu var...
  5. B

Lenovo LOQ vs Hp Omen

Merhaba 3 ürün arasında kaldım. Hangisini tavsiye etmez. 1-HP Omen 17. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBLKSYN2?m=A2JLUF1GU1MUP6&tag=technopattr-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 2- Lenovo LOQ 4070...
  6. B

Video editi için laptop önerisi

Merhabalar video editleme ve sosyal medya işleri için laptop bakıyorum oyun oynamam sadece iş ve genel kullanım için alıcam macbook geldi aklıma ilk ama tavsiye edermisiniz yoksa windows bir bilgisayar mı tavsiye edersiniz bütçem 35.000 (max 40.000)
Geri