Arama sonuçları: *

1. E

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

kanka ben intel yok diye amd aldım da bence pisman olmazsın stok varken al derim edit: ben eski mesh kasatı almıstım
  2. E

mesh kasa tam olarak ne oluyor?
  3. E

peki amd aldım ben çok bir farkı olur mu anakartta işlemcide vb
  4. E

arkadaslar son anda sansa amdnin geldigini gördüm girdim bari bunu aliyim dedim ve aldım tekrar stoklar bitti yani peki amd cok fark eder mi oyunda vb?
  5. E

kanka yok ben de son adımdaydım bastım stok bitti dedi siz nasıl hemen alabiliyorsunuz ya offfff
  6. E

kanka yani cidden kötü olmuş diyen bu fiyata daha ne alabilir ki onu da anlamıs degilim
  7. E

ben de aynı şekilde kart bilgileriyle stoğun gelmesini bekliyorum 1657966037 gelirse bilgilendirirseniz cok sevinirim
  8. E

Samsung A8 2016 Model telefonum her şeyi denememe rağmen açılmıyor.

Telefonumu şarjdan çıkardıktan hemen sonra kapandı ve bir daha hiçbir şekilde açılmadı. İnternette bir sürü kombinasyon da var, onların neredeyse hepsini denedim ve yine hiçbir şekilde açılmadı. Servise mi götürmem gerekiyor? Yardımcı olabilecek biri var mı? Bu arada dünden beri kapalı.
  9. E

su linkin altında 2700e 165 hz var bakabilirsin, bütceni bilmiyorum ama. https://www.gaming.gen.tr/donanim-arsivi-gt2/
  10. E

bana da senle aynı zamanda geldi :(
  11. E

Arkadalar benim de yeni haberim oldu, acaba yeni stoklar gelir mi haberiniz var mı?
Top Bottom