Arama sonuçları: *

1. Eren Cem

MSI MAG 274CQF vs KTC H27T22C

iki monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi bir tercih olur SİZCE ktc 700 tl daha ucuz MSI https://www.incehesap.com/msi-mag-274qf-27-180hz-0-5ms-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-fiyati-84620 KTC...
  2. Eren Cem

Yardım Resident Evil Oynama açlığı

Re0 , Re1 ,Re6 , Re Revelations 1,2 oynayabilirsin güzel oyunlardır bunlarda
  3. Eren Cem

Yardım Logitech G29 Alınır Mı? İkinci El Değer Mi?

Alınır 2.elden 10k ya almıştım ben ilk bir kaç gün oynadım sonra sıktı duruyor şimdi kenarda zarar etmeden satarsın en kötü alınır bence sorunu yoksa güzel direksiyon.
  4. Eren Cem

76 °C 2600 RPM normal mi? ( GALAX 2x 4070 )

Bu sıcakta normal bence.
  5. Eren Cem

87 DERECE EKRAN KARTI NORMALMİ;??

Undervolt yapabilirsin biraz düşer sıcaklıklar. Normal değil ama bu durum
  6. Eren Cem

RX 6750XT'den RX 6800XT geçmeye değer mi?

1080p de çok büyük bir problem yaratır mı oynatmayacak kadar .
  7. Eren Cem

13.5k ya almıştım 3-4 ay önce kutusu faturası garantisi mevcut üç fanlı kaça satabilirim bu kartı
  8. Eren Cem

i5 11400f işlemcim var bundan bir kaç ay önce rx 6750xt almıştım şimdi 2.el rx 6800xt almayı düşünüyorum 11.5kya geliyor bana her şey dahil sizce bu karta geçmem mantıklı olur mu kendi kartımı satıp darboğaz vs olur mu işlemci ile çok.
  9. Eren Cem

Xbox 9.nesil gerçekten kötü mü?

Boşa linç ediliyor pc için en stabil konsol. Bilinmedik yabancı markalardan alacağıma 10 kere daha xbox tercih ederim rahatlığını hiç bir konsolda görmedim pc için xboxtan şaşmamak lazım bence
  10. Eren Cem

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim

bu üçünden daha mi iyidir attack shark? 1750433952 ace60 400 lira daha ucuz kablolu çok önemi yok açıkçası performans açısından fark var mı ikisi arasında
  11. Eren Cem

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim

klavyem bozuldu yeni klavye arıyorum hangi klavye daha iyi https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-mchose-ace-60-pro-mc-ace60-9-siyah-rgb-60-tkl-ice-blue-magnetic-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,977211683.html...
  12. Eren Cem

Sahibinden ürün iadesi nasıl çalışıyor

iade sebeplerinden beklediğim gibi çıkmaması diye bir yazı var satıcı için kötü durum ancak sonuçta aynı ürünü geri yollayacağım ne olabilir ki
  13. Eren Cem

küçük bir kardeşimizden almıştım başvuracağını sanmam ama nasıl etik dışı onu anlamadım zararlı çıkan benim bu işten.
  14. Eren Cem

Param güvende ile vr satın aldım ancak üründe problem yok beklediğim gibi çıkmadı, sevmedim bundan dolayı iade etmek istiyorum param güvende ile almıştım o ekstra parayı vermeyeceklerini biliyorum üründe bir problem yok ama bunu yine de iade edebilir miyim ve para ne kadar sürede hesabıma geçer
  15. Eren Cem

Rahat oyuncu koltuğu önerisi

onu düşünüyordum zaten sitesine koltuğu büyütme falan derken 13k ya patlıyor bir koltuk.
  16. Eren Cem

valla herkes başka bir markayı kötülüyor biri xdrive beğenmiyor diğeri hawk diğeri zioyu beğenmiyor bu işten çıkılmaz xdrive anka aldım geçtim
  17. Eren Cem

Rahat bir koltuk almak istiyorum genelde film izlerim oyun oynarım ondan geriye falan gitmesi önemli 187 90 kilom var normalde ne önerirsiniz hawk almayı düşünüyordum normalde zio falanda varmış hangisi daha iyi sizce?
  18. Eren Cem

Resident Evil Remake Trilogy paketi alınır mı?

ek olarak ada wong dlcsi geliyor re2 ve re3 güzel oyunlar ama 3 kısa oyun biraz alınabilir bence
  19. Eren Cem

2.El direksiyon satın alacağım nelere dikkat etmem gerekir

9k shifterla birlikte 1749248287 peki aldım diyelim bir sorun yok ilerde falan sıkıntı çıkarma gibi bir riski var mı
Geri