Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Rtx 3060 bakım zamanı geldi termal pad önerisi

Yorumunuz için teşekkürler
  2. Y

Yardım Rtx 3060 bakım zamanı geldi termal pad önerisi

Başlıkta gördüğünüz gibi rtx 3060 8gb modeli ekran kartım var 3 sene oldu bakım zamanıda geldi artık termal pad olarak önerileriniz nelerdir fiyatı ne cok yüksek olsun nede dandik mal olsun orta segment iyidir hepsiburada üzerinden satışı varsada daha iyi olur macun olarakta arctic mx-6...
  3. Y

Gmail Hesabı Kurtarma

düz yoldan cok masraflı degılse yaptır telefon hem herahgi bir olumsuzluğa karsı yedek durur fikrimce
  4. Y

Discord hesabım çalındı

öncelikle geçmiş olsun kral supporta falan yaz yardımcı olurlar heralde diyue düşünüyorum
  5. Y

4bin TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik bu kulaklığa bakabilirsin şu sıralar bi popüler oldu fiyatına göre özellikleride iyi youtubedan incelemelerine bak sonrası sana kalmış zaten
  6. Y

Yardım Monitör kolunu takmıyorum

fotoğrafa baktım aşağıdan sürgülü şekilde takılıyor sanki hocam
  7. Y

Yardım Monitörlerin kendi kablosu dışında farklı Display Port kablo takmak zararlı mı ?

hocam arkadaşlar yardımcı olmuş anladığım kadarıyla başka işlerle uğraşıyodum görmedim kusura bakmayın ugreen iyidir 1769126625 ve yanılmıyosam oled monitörün var onun güç kablosunu nasıl halletmeyi planlıyon satılan bişey değildir yüksek ihtimalle 3lü priz kullanmak gibi bir imkanın varmı yada...
  8. Y

Yardım Monitörlerin kendi kablosu dışında farklı Display Port kablo takmak zararlı mı ?

kaliteli kablo tercih edersen ikisindede hiçbir problem olmaz
  9. Y

Yardım Bu ram Alınır mı? fiyatı nasil

link atmak yasak değil öyle şeymi olur yasak olsa kimse indirimlerden düzgünce faydalanamaz
  10. Y

Yardım Revert Teknoloji güvenilir mi?

Tamamdır teşekkür ederim
  11. Temiz çıtır Rx 6700xt 12gbİhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır
    Satılmış

Satılık AMD Temiz çıtır Rx 6700xt 12gbİhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır

Furmark Testi son göreselde mevcuttur Dediğim gibi İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır Neredeyse hiç kullanılmadı kutusu mevcuttur herhangi bir problemi yok içi hiç açılmadı güvenlik etiketi üzerindedir pazarlık yok teklifler değerlendirilir lakin değişik tekliflerle gelmeyin Hayırlı günler
    11,500.00 TRY
  12. Y

Yardım Revert Teknoloji güvenilir mi?

https://www.revertpro.com/ Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum buradan daha önce alışveriş yapan oldumu yardımcı olursanız sevinirim
  13. Y

Sapphire Nitro+ B850M İnceleme

bu anakart aurasync destekliyormu anakart çok ilgimi çekti lakin aurasync desteğide olsun isterim açıkçası
  14. Y

Çözüldü✓ Bilgisayarın Kapanma Sorunu ve Soğutucu Montajı

anakartı aldığın yerle iletişme geç bu şekilde olmaz kasanın arkasını falan delerek
  15. Y

Çözüldü✓ Bilgisayarın Kapanma Sorunu ve Soğutucu Montajı

senin anakartta fan takmak için olan ayaklar nerede senmi skotun yoksa hiç yokmuydu cunku standart olarak gelmesi gerek
  16. Y

Yardım RX 6700 XT 12gb 650w power supply yetermi

ileride upgrade planım şuanlık yok 1763333634 teşekkürler birde 1763333669 teşekkür ederim
  17. Y

Yardım RX 6700 XT 12gb 650w power supply yetermi

RX 6700 XT 12gb ekran kartı almayı düşünüyorum yapay zekaya sordum yeter dedi ama pek güvenemeyip sizlere soruyorum 650w power supply yetermi hawk ın bu kasasını almayı düşünüyorum...
  18. Y

🔥İndirim MLD Ultra 1TB Nvme Disk 2799₺ (7000MB)

bendede visa var ama göstermiyo o inidirimi
  19. Y

Ps 4 için nereden oyun temin edebilirim ?

playstation storedan başka bi yerden alamazsın
Geri