Arama sonuçları: *

1. G

7-8k Wireless Kulaklık Önerisi Oyun İçin

bütçe bıraz daha çıkarsa...
  2. G

Çözüldü✓ 1440p Monitör Alacağım Kararsız Kaldım

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NRZX1H?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 arkadaşa bunu önermiştim kendisi kullanıyor memnun baya
  3. G

🔥İndirim 7.999 TL 27 İnç 240hz 0.5ms 2k İps Gameraider

ilk kez bu markayı duydum
  4. G

Gaming.gen.tr iade almaması

bu tüketici hakem heyetine başvuruyu internetten yapabiliyor muyuz yoksa bulunduğumuz ilçenin ana binasına mı gitmemiz lazım
  5. G

Oyuncu Koltuğu Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B082PWGGMD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title baya rahat konforlu arkaya yaslanabiliyorsun eğer aradıgını bulamazsan bunu kesinlikle al pişman etmez oyuncu koltugundan buna geçtim oyuncu koltukları bence rahat degil hawk dan buna geçtim direkt
  6. G

Dfs Bilgisayar Pttawm

ben de işlemci almıştım dfs bilgisayardan amazon aracılığı ile çok hızlı gelmişti
  7. G

İps mi Va Panel mi ?

kaliteli bir va göz konforu için birebir olabilir keza bende kaliteli bir va kullanıyorum şuan ilk kez va kullanıyorum ve iyi ki de bu monitörü seçmişim dedim gece karanlıkta monitöre baya rahat geliyor
  8. G

Fps Oyunları İçin Kulaklık ve Klavye Önerisi

https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Nova-Wireless-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B0FS7L9CK4/ref=sr_1_4?adgrpid=134663359174&dib=eyJ2IjoiMSJ9.RFQRFSWimJwcgofALJMMtqGWfkpj2mKQ7-skb7KmWHywiq3vCIUxaJqRCpbuBWnmNcHoq1OsoejvSPEhN9ZoD_TXCehDFQzaTqr7hSCKz2mEmrmWy2XKxZSm_4GVI0QQTFvlbuBcL9S-HfBgbUjkA0...
  9. G

Bilgisayar Oyun Masası Önerisi

çok sağ olun gerçekten güzelmiş bir kenara not ettim tekrardan teşekkür ederim
  10. G

eğer problem olmazsa masayı kullandıgınız fotografı atabilir misiniz kasa mouse klavye monitör koyunca nasıl gözüküyor merak ediyorumda
  11. G

masa sallanır mı ayakları saglam mı
  12. G

Rtx 5070 12 GB Vs 9070 Xt 16 GB

gidersin emulator veyahut başka bir şey kurarsın bir problem olur saçma sapan hatalar olur 40 takla atarsın problem nerden geliyor diye herkeste olucak diye demiyorum ama böyle yeni aldıgın bir kartta olunca insan ister istemez üzülüyor ve keyfi kaçıyor
  13. G

Rtx 5070 12 GB Vs 9070 Xt 16 GB

5070
  14. G

Yardım Bilgisayar Temizliği

benim öndeki fanları tutamıyorum kasa yapısı gereği ama sanırım başka çözüm yok en hızlısı bu galiba temizlik açısından
  15. G

Yardım Bilgisayar Temizliği

böyle şeyler statik elektriklendirme yapmaz mı? bilgilendirebilir misiniz problem olmuyorsa ben de almayı düşünüyorum da
  16. G

Gta 6 Series S'te Nasıl Olur?

vallaha konsolu kullanmış sonra satmış biri olarak bu konsol o gtayı çalıştırdığında grafik hiç iyi olmayacak ya da cadde de insan bile olmaz yükleme sınırı çok kısa olur cila atmaya çalışırlar çok çamur olmasın diye ama işte ne kadar göze batsa da gta 6 oynamış olursun anca
  17. G

1.76 Boy 50 Kilo Biri Kas Yapabilir mi?

beslenmeni düzgün tuttuğun sürece yavaş yavaş gelişirsin
  18. G

PUBG "Initializing" Ekranında Kalıyor

goodbye dpi kullanıyor musun 1778840084 eğer goodbye dpi default olarak kullanıyorsan split wire geç ordan goodbye dpi kullan aynısı bana oluyordu splitwire geçince düzeldi her şey
  19. G

Amd Rayzen 7 9800x3d İdefix mi Yoksa Amazon Mu?

amazon her zaman
Geri