Arama sonuçları: *

1. M

Asus TUF Gaming A15 FA507NU ısınma sorunu yardım.

Hocam aynı cihaz bende de var bu g helper I nasıl kurabiliriz ve dediğiniz ayarı nasıl yapabilirim sonrasında yardımcı olur musunuz
  2. M

Yeni laptop aldım yardım

Abiler kardeşler yeni laptop aldım asus tuf A15 7-7735hs 4060 olan Windows 11 kurdum şimdi sıcaklık testi vs yapicam hangilerini önerirsiniz ve ısınma sorununun çözümünü biliyor musunuz biraz sorunu var gibi, ayrıca gpu sıcaklığı cpu kullanımı gibi şeylere bakmak için asusun kendi programını...
  3. M

2. El laptop alırken nelere dikkat edilmeli

2. El birkaç ilan buldum gidip bilgisayarı inceliycem kozmetik olarak değil de performans olarak test edebileceğim uygulama yada siteler var mı mesela ekran ms ve hz değerlerine nerden bakarım furmark testi fln
  4. M

1500 TL'ye kadar mouse önerisi

Genelde lol valo ve triple a oyunlar için kullanicam kablosuz olması tercihim
  5. M

3000 tl ye kulaklık ve mouse önerisi

Laptop ixin kulaklık ve mouse arıyorum 3000 tl butcem var en fazla 300 tl daha çıkabilirim pek fazla rekabetçi oyun oynamıyorum lol ve aaa oyunlar genelde Her ikisi de kablosuz olursa çok iyi olur ama olmasa bile mouse kablosuz olsun istiyorum ne onerebilirsiniz
  6. M

RTX 4060 Laptop 25K

Yok hocam ben katılmıyorum bende almaya düşünüyorum bu aralar acer nitro 3070 100w 32g ram 512 ssd 32k diğeri asus rog 3060 130w ryzen 5 6800h olması lazım 16 ram 64 gb a kadar arttırma şansım var oda aynı para sırf asus diye kafam karışt.
  7. M

max 30k gaming laptop önerisi

Knk bende laptop alacam 30 klik 3 ay sonra alacam ama bende acerin 32gb raylı 3070 li modelini düşünüyorum bakmanı öneririm yada asus veya hp nin 115 w lık 3060 ları var. Ama aklıma takılan bu acer beni orta ayarlarda 1080 p de kaç yıl götür elden ring spiderman gibi yeni oyunlar da oynamak...
  8. M

Laptop alirken 32 gb ram fazla olur mu?

30k butcem var acer nitronun 32gb ramli 3070 li ekran kartlı bir ürünü var sizce nasıl olur yüzde 70 oyun yüzde 30 günlük kullanım için alacam 4-5 yıl orta ayarlarla idare etsin ıstiyorum
  9. M

Yardım 5500 xt Ekran bir anda gidiyor

Amd ekran kartlarının kronik sorunu galiba bende donanım arşivi gt2 alacam 2.el banada olur mu diye çok korkuyorum
  10. M

10k 12k arası sistem

İndirimleri fln beklemek istemiyorum en geç bu hafta içinde almak istiyorum çünkü 2 ay sonra bilgisayar kullanmıyorum şu 2 ayda rahat oyun oynamak istiyorum mümkünse en az 480 gb ssd 16 gb ram ve 10.nesil işlemcisi olan sistem önerisi misiniz ana kart hakkında hicbisey bilmiyorum
  11. M

Popüler yada fazla billinmeyen oyin önerisi

Bu hafta içinde yeni bir pc alacam intel i3 12100f yada ryzen 5 5000 ve 6600 dual rx düşünüyorum yada buna yakın bi sistem 12 k bütçe var max bu sistemin oynatabileceği hikayeli bir oyun online değil silah yada başka bisey olur cod, battefield,ghost sniper vs
  12. M

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Süper sistem hocam tek sıkıntı 13 bin olması
  13. M

Knk nasıl ulaştın bana 2 saattir cevap vermediler
  14. M

Bence bu saatte gelmez yetin bir soğuk su için uyuyun
  15. M

Sam Hayirlisi olsun nasip değilmiş hocam
  16. M

İnşallah ihtiyacı olanlar ulaşabilir benim ilk olacak
  17. M

Knk nerden mesaj attın instagram fln mı ben attım ama cevap gelmedi mesai saatlerinde mi mesaj atiyorlar
  18. M

Videodaki kasa hangi modeldi bilen var mı
  19. M

Donanım arşivi ne sıklıkta pc topluyor

Her hafta yeni sistemi geliyor mu yoksa rastgele mi
  20. M

Sistemler hakkinda hicbisey bilmeyen birine tavsiye

Evet oyun fps değerlerine baktım sanki bu dediğin daha iyi gibi
Geri