Arama sonuçları: *

1. S

google tv için controller önerisi

google tv ile geforce now kullanmak istiyorum 500-600 gibi bir bütceyle bluetooth controller önerebilir misiniz?
  2. S

maximum 2500 tl bütçe psu önerisi

ryzen 5 5600x tuf gaming b550 plus rtx 3070(henüz alınmadı model konusunda net bişey diyemem) 2x8 gb 3200 mhz ram samsung 980 1tb ssd eksik bir bileşen varsa belirtebilirsiniz
  3. S

3070 gibi bir kart ile sorun çıkartmaz değil mi?
  4. S

2500 TL'ye kadar bütçem var en az 80+gold 750w bi psu arıyorum
  5. S

b550a-pro şuanda alınır mı?

b550a-pro anakart almak istiyorum ama fiyatı şuan bir hayli yüksek durumda akakçe üzerinden fiyat grafiğine bakınca ise daha 12 gün önce ortalama 1k daha ucuzmuş sizce almalımıyım yoksa düşer mi?
  6. S

1-1.5k 700w psu önerisi

650den emin olamadım hocam nede olsa pahalı kart riske değmez gibi
  7. S

1-1.5k 700w psu önerisi

sağolun o zaman high power'a yönelicem galiba
  8. S

1-1.5k 700w psu önerisi

high power'ı gördüm ama pek duymadım diye sıcak bakmadım iyi bi markamıdır?
  9. S

1-1.5k 700w psu önerisi

Selamlar bir pc topluyorum ve şuanda elimde 1k gibi bir para bulunmakta cpu ryzen 5 5600x gpu ise 3070 veya 3070ti düşünüyorum sistemi besleyebilecek psu önerebilir misiniz?
  10. S

kasa camındaki küçük kırık dayanıklılığı etkiler mi?

durumu mağazaya belirttim ve hasar tespit tutanağı istediler ama kargoyu alalı saatler oluyo nasıl olcak bende bilemedim
  11. S

iade istersem sorun ederler mi online olarak satın aldım
  12. S

Selamlar yeni bir kasa aldım kasayı kutusundan çıkardım her şey iyiyken resimdeki durumu gördüm bu camın dayanıklılığını azaltır mı?
  13. S

Çözüldü✓ h510 flow sararma yapar mı?

h510 flow beyaz kasa almayı düşünüyorum ama bi arkadaşım beyaz rengin sararma yaptığını ve siyah almamı söyledi bu kasa sararma yapar mı?
Geri