Arama sonuçları: *

1. T

Anakartım Bozuldu Yeni Anakart Tavsiyesi İstiyorum

Sistemim ekteki gibidir kullandigim a620m h anakart bozuldu ve yeni bir anakart istiyorum chatgpt msi pro b650m b onerdi ama baktim biraz kotu gibi geldi 5000 max 6000 civarina bu sistemde duzgun calisacak bi anakart tavsiyesi verirmisiniz
  2. T

GORUNTU GIDIYOR FAKAT KASA CALISIYOR LUTFEN YARDIM

Tabii, işte tek paragraf halinde düzenlenmiş hali: Bilgisayarımda bir süredir şu şekilde bir sorun yaşıyorum: Bilgisayar rastgele zamanlarda kapanıyor gibi davranıyor ancak tamamen kapanmıyor. Kasa açık kalıyor (CPU fanı çalışıyor, rgb ler ve lasa fanlari calisiyir ), ancak ekran gidiyor ve...
  3. T

KASA ACILIYOR AMA GORUNTU YOK

Pc yi alali 6 ay oldu , genel olarak arada pc acikken goruntu gidiyordu ve kapama tusuna basinca bile kapanmiyordu guc kablosunu cekip takip tekrar aciyordum ama bugun pc yi acacakken ne kadar ugrassamda goruntu gelmiyor ramleri cikartip taktim olmadi kasayi indirip ekran kartini cikartip taktim...
  4. T

Aargb kontrolcü tavsiye.

fanımın pwm olup olmadıgnı nerden anlarım kasa rampage ıceblade
  5. T

Asagidaki modul ile hem rpm hem rgb ayari yapilirmi

https://www.hepsiburada.com/platoon-8-li-fan-kontrol-paneli-p-HBCV00000HSDOG?magaza=LeonPro&url_src=and-product-detail Kasa fanlarim 7 tane bunlarin zaten mevcut kontrolcusu var ama sadece rgb ayari var ve kapatma sevenegide yok ben oncelikli olarak hizlarini dusurmek istiyorhm bu alacagim urun...
  6. T

Kasa fanlarinin hem rpm hem renk ayari icin hangi poetta takmaliyim

Arkadaslar kafam cok karisti kasamda 7 tane fan var ve ayri olarakta basit bi kontrolcusu var ben bubu anakarta baglamak istiyorum hiz ayarini falanda yapabilmek icin simdilik gucu psu dan gelen sata kablosundan aliyor sorum su ben bunlari yapabilmek icin anakarttan nereye takmam lazim molex i...
  7. T

Kasa fanlarimin ledlerini kapatmak ve rpm dusurmek istiyorum

Hocam simdi buradan rampage lasasindaki fanlarin kontrolcusunden gelen kabloyu burada hangisine takicam d_led diye dusunuyorum ama emin olamadim
  8. T

Tesekkurler hocam
  9. T

Gigabyte A620M H 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart HOcan anakartim bu o kasanin fanlarini bu anakartla rpm ayari yapabolirmiyim ?
  10. T

2700 TL'ye vatandan aldim hocam , vatan montaj yapar diye ama yapmadi bilgisayarci 1400 tl istedi vermedim kendim yaptim hic anlamadigim halde ama eminimki 1400 degil bilgosayarciya 5000 versem benim kadar guzel kablolama yapamazdi herseyi guzrl 1711361309 ANakatro yakarim diye hic o topa girmek...
  11. T

Hocam cok basit bisey bu kasanin ustundeki led tusunden 2 pinli bi kablo geliyor bide geri kalan ledleri girecegim 10 tane. 4pinli slotu var o ladar static renk ve 5 6 tanede modu var renkleron ama tamamen kapatma secenegi yok
  12. T

Var hocamda cok basit bisey 1711360830 Renk ayarini yaptikta fan rpm hizini nasil cozecegim hocam
  13. T

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iceblade-white-7x120mm-argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html Bu kasayi aldim , ama kasamin ledleri ustundeki tustan kapanmiyor ayrica fanlarin hizini dusurmek istiyorum onuda yapamiyorum fan girisleri 4 pinli argb buna nasil bi kontrolcu alirsam cozebilirim...
  14. T

RGB kablo seti Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/powerboost-24pin-ve-8px2pin-argb-kablo-seti-18awg.html Heves ettim bu linktekinden alicam beyaz bi kasa aldim yapabildigim kadar ekran kartini ve icini beyazla doldurup guzel bi goruntu elde etmeye calisiyorum linkteki rgb kabloyu almicam ama ondan daha ucuz bi...
  15. T

ALDIGIM SISTEMIN KASASINI BEGENMEDIM YENI KASA ALDIM BUNU NASIL MONTAJLARIM

4070 super li sistem aldim kasa power boosterin rainbow mid kasasi hic begenmedim kasayi , bugun rampage iceblade kasasini aldim eski kasayi buna montajlamam lazim , vatandan aldim ama montaj yapamayiz dediler bunu bilgisayarciyada vermem kendim yapabilirmiyim sizce yaparken nelere dikkat...
  16. T

ryzen 5 7600 işlemci kutusuz geldi sorun olurmu

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ronark-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-gigabyte-geforce-windforce-3x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-47582 aldıgım bu sistemde sinerji işlemci kutusunu göndermemiş bu şekildemi gönderiliyor yoksa unutmuslarmıdır arayıp istiyeyimmi ? 1711052789...
  17. T

sinerjiden 4070 super alıyorum

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ronark-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-gigabyte-geforce-windforce-3x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-47582 sizce bu sistem nasıl uzun arastırmalar sonucunda bunda karar kıldım anakartı olsun ssd si olsun ekran kartı modeli olsun sizce alternatif...
  18. T

En Uygun 4070 Super sistem önerisi

hocam bende bunu gördün suan 4070 superde en f/p bu ama kafamı karıstıran sey palit marka olması , palitte köklü bi firma heralde ama benim bildigima sus msi gigabyte 2 3 k daha verip bu markaların ekran kartını almak dahamı mantıklı olur yoksa palitte iyi mi?
  19. T

En Uygun 4070 Super sistem önerisi

4070 super ekran kartında karar kıldım ama markası kafamı cok karıstırdı palit 4070 super alınır mı? bilemedim max bütcem 45k sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum
  20. T

30k - 40k aralıgında pc önerisi

çok oyun oynayan birisi degilim ama güçlü bir bilgisayara hitiyacım var intel işlemci ve ndivia gpu lu olmalı 4060ti 16gb ve 4070 arasında kaldım hangisini tercih etymeliyim sizce monitörüm 2k destekliyor
Geri