Arama sonuçları: *

1. B

Nasıl zayiflayabilirim

Dostum öncelikle istekli olmalısın.Ben bir ayda hem diyet hem de spor ile 8 kilogram verdim.Her şey irade'ne bağlı..
  2. B

Hizmet Ana Bilgisayarı:Yerel Sistem çok fazla bellek kullanımı

Windows 8.1 kullanıyorum. Hizmet Ana Bilgisayarı:Yerel Sistem Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde sürekli aktif ve çok fazla bellek ve cpu kullanıyor.Bunun haricinde ; Hizmet Ana Bilgisayarı:Yerel Hizmetler vs. Bu da çok bellek kullanıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler,saygılar...
  3. B

Gamepower Medusa VS James Donkey 712

Aktif GP Medusa kullanıcısım,daha iyi F/P kulaklıklar var.İndirimleri beklemeni öneririm.Medusa bazen sıkıntı çıkartan bir kulaklık dostum.Kolay gelsin.
  4. B

Windows 10'a geçiş yapmalı mıyım?

O zaman da Windows 10 geçeriz hocam. :)
  5. B

AMD Ryzen 5 3600 İşlemci Yanına Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Msi Gtx 1650 olabilir,Rx 6400 olabilir,Rx 570 olabilir,Rx 6500 XT olabilir,Msi Gtx 1050 Ti olabilir.Fiyatları senin için araştırdım dostum,hepsi de birbirinden güzel ekran kartları.Ben fazla anlamıyorum ekran kartlarından.Anlayan arkadaşlar bunların arasından seçebilir belki.
  6. B

Dostum,sadece o yüzden değil.Artık Windows 7 sıktı.Daha farklı şeyler ve daha güncel şeyler istiyorum.Windows 8.1 geçiyorum. :)
  7. B

Fps düşüşü yaşamam sorun değil ama 60 fps oynarken bir ande 10 fps'ye düşmesi canımı sıkıyor. 1658040589 Peki,8.1 geçiyorum o halde :)
  8. B

Mta San Andreas oynuyorum genelde...
  9. B

Arkadaşlarım Windows 10 Windows 8.1 den daha iyi diyorlar,Windows 8.1 in performans kaybı yaşattığını söylüyorlar.Kararsızım.
  10. B

Bilgisayar Özellikleri : İ5 2430M 2.40 GHz (4CPUs) 4 GB Ram İntel HD Graphics 3000 Oyunlarda çok fazla drop ve fps düşüşleri yaşamaya başladım,sizce Windows 10'a geçiş sağlamalı mıyım? 1658040131 Şuan Windows 7 Kullanmaktayım.
  11. B

Windows 10 Kuracağım Ancak Bozuk Ekran Kartı Driverımı Yüklemesini İstemiyorum.

Selamlar,Benim çokta yeni olmayan bir laptopum var.Hatta bayaa eski.Şuan Windows 7 kullanıyorum.Windows 10 kurmaya karar verdim ancak içerisinde bulunan ekran kartı bozuk durumda,diğer intel hd graphics ile idare ediyorum.Windows 10 kurar kurmaz driverları otomatik yüklüyor ve bu da mavi ekran...
Geri