Arama sonuçları: *

1. the_m4mi_

Yardım Yardım!! Anakartta Sorun mu Var sizce ?

parçaları uzun uzun yazmama gerek yok resimlerini ekledim. Kasayı ilk topladığımda sorun yoktu ama daha sonrasında 2-3 hafta içinde ilk olarak rgb leri gitti şimdi de rgbler komple yok ve fanların yarısı çalışmıyor. Topladığım abiyle konuştum hatta verdim anakartta sorun var pcıe 3 olacak dedi...
  2. the_m4mi_

Xpg Summeoner - klavye ses sorunum var? Ne yapmam lazım.

Merhabalar xpg summeoner klavyem var başlıkta da gördüğünüz gibi. Klavyeyi alalı max2-3 ay olmuştur lakin son zamanda farkettim sıfır tuşu da bu ses geliyor. Mekaniğinde sorun yok ama ses rahatsız edici gibi. Ne yapmam lazım sizce ? Videonun linki ; https://streamable.com/s5llid
  3. the_m4mi_

Sözleşmeli Subaylık Hakkkında Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilir mi ?

istediğim herşeyin bütün açıklamasını yukarıda ilk başta yapmışım hocam zaten
  4. the_m4mi_

hocam harp okullarında 15 yıl zorunlu görev süresi var diye seçmiyorum. 3-4 yıl arası olacak benim için
  5. the_m4mi_

Merhabalar şuan ilk mezun senemdeyim ve sayısalım. bu sene 4 yıllık bir yeri tercih edip ilerde kesin olarak tecrübe açısından askeriyeyi istiyorum. hatta amacımda batı da değil daha çok doğuda ve yurt dışında görev yapmayı istiyorum. şuanda aklımda sözleşmeli subaylık var sizce mantıklı mıdır...
  6. the_m4mi_

Bursada Olup pc İçin Yardım Edebilecek Biri Varmıdır ?

kasam gamepower warcry ilk topladığımda sorun yoktu lakin 2-3 gün sonra rgb fan yanmadı ve dönmedi fanlar. Anakartta beyaz ışık yanıyor sonra kapanıyor. Dün fan kontrolcüsünü değiştirdim sabit yeşil rgb yandı sonra rgb kapandı ve fanlar çalışmaya başladı yani kısacası bilen bi abim yardımcı...
  7. the_m4mi_

Min 750w Psu Öneri !!

Bütçe: max 4k Merhabalar şuan kullndığım high power 750w psu modüler değil. Bu yüzden tam modüler almayı düşünüyorum. Parçalarım; -gamepower warcry -red devil rx6700xt -msi b550 gaming plus - r5 5600 - msi mag coreliquid 360r v2 Şuanda direkt montajını yapacağım alacağım psunun ileride ise...
  8. the_m4mi_

Gamepower warcry RGB fanları Yanmıyor.

Merhabalar değerli dostlarım, bilgisayarımı yeni topladım 1-2 hafta oluyor. 2-3 gün oynadığımda rgb fanlarda sıkıntı yok lakin son 1 haftadır rgb fanları dönmüyor ve ışık çıkmıyor. Kasa gamepower warcry , anakart msi b550 gaming plus. ? 1703542129 Sorun nerde olabilir tam olarak
  9. the_m4mi_

Yurtdışı iPhone alınır mı ?

Alınır hocam. Bende yurt dışı 14 pro max kullanıyorum lakin bilmiyorsan tanıdık telefoncu edinmen lazım benim akrabam telefoncu o yüzden o hallediyor mesela yılda 8 ay kullanıyorsun 4 ay kapalı oluyor sadece birini arayamıyorsun internete bağlanınca arama yapabiliyorsun. Tanıdık telefoncu derken...
  10. the_m4mi_

Yardım Sıvı Soğutma Kasama Sığarmı

Yönünü değiştirirsin ram etkilenmez
  11. the_m4mi_

Gamepower warcry
  12. the_m4mi_

Valla kasa ölçülerine bak birde soğutucu ölçülerine bak yeter. Bende gamepower kasaya taktım mm ile kurtardım. İşlemcin uyumlu olmasını gözden kaçırma sakın
  13. the_m4mi_

Bilgisayarı Topladım Rgb Kontrolü Ve Driver Kontrolü Için Neler Yüklemeliyim?

Merhabalar, İlk pc mi toplamış bulunmaktayım. 1-2 değişiklik yapılacak elbette parçalar ; -red devil rx6700xt - r5 5600 - msi b550 gaming plus -samsung 970 evo plus 1tb - corsair vengence rgb pro 2*8 - msi coreliquid 360r v2 -gamepower warcry Sorum şudur abilerim kardeşlerim. Rgb çoğunluk...
  14. the_m4mi_

Yardım Ryzen5 5600 ve Msi Coreliquid 360r v2

Hiç biri uymadı işlemciye yoksa stok soğutucu takacağım 1702494859 Alacağımız ne bileyim dönüştürücü gibi parça felan varsa alayım
  15. the_m4mi_

Aynen braketi uyum sağlamadı 4 tane çıktı 4 üde uymadı 1702494137 Yokmu yardım edecek birisi
  16. the_m4mi_

Merhabalar soğutucuyu bağlayamadık işlemciye içinden am4 parça çıkmadı belki çıkmıyordur. Nasıl yapabiliriz bilen varsa allah rızası için yardım etsin
  17. the_m4mi_

Samsung 970 Evo Plus 1 Tb alınır mı??

Sağolun
  18. the_m4mi_

Samsung 970 Evo Plus 1 Tb alınır mı??

Aldım hocam o kadar pahalı değil piyasa fiyatından eşdeğer 1702467122 Oyun için götürsün yeter
Geri