Arama sonuçları: *

1. baverwq

M61PME-S2P İşlemci önerisi

Ddr4 geçicem boşuna para harcamaya gerek yok
  2. baverwq

X6 serisi takamaz mıyım
  3. baverwq

Evet bu anakarta sahibim kardeşim için iyi birşeylere dönüştürebilirim gibi geliyor 4+4 gb ram takicam ama işlemci konusunda kararsızım hangi işlemciyi desteklediğini bilmiyorum am2+ olan bu ankart max hangi işlemciyi takarım bütçe 1k
  4. baverwq

ABD ye Şişme botla gitmek

Kötü geçireceğimiz 1 ay kötü geçireceğimiz 5 yıldan iyidir 😉
  5. baverwq

Telefonuna ne zaman IMEI atmaliyim

Babam ın telefonuna aynı yöntemi yaptık imei kopyaladık iki telefonda çalışıyor fakat eski telefona hat takarsak diğeri kapanır diye uyardı telefoncu yani j7 core hat takmayın 6 ay geçmeden IMEI atmanızı tavsiye ederim
  6. baverwq

Hocam ikinci tur sonrası gidelim (kazanırsa) 😅
  7. baverwq

Evet arkadaşlar sorum belli ABD ye Şişme botla gitmek kac gün sorar(öyle bir amacım yok öylesine sordum) Belkide var ;)
  8. baverwq

Psu'm sistemim için yeterli olur mu?

merak etmeyin hocam fazlasıyla yeter
  9. baverwq

Yardım Samsung A32 telefonumdan düşük ses geliyor

Hocam yazılımsal bir sorun değilmiş bir telefoncuya götürmenizi tavsiye ederim en iyi ihtimal hoparlörü temizler düzelir en kötü ihtimal ise hoparlör değişimi telefonun kaskosu fln varsa kaskoya gönderin garanti karşılamaz sizin müdahaleniz sonucu oluşan bir durum parasıyla yapabilirler ama
  10. baverwq

450 w psu bile yeter değiştirmenize gerk yok
  11. baverwq

Garip kullaklık takıp çıkarmayı deneyin yeniden başlatın yüksek ihtimal düzelir
  12. baverwq

Yeter büyük ihtimalle ama 550w almak iyi olabilir
  13. baverwq

Kullaklık tan mı telefonun hoparlör lerinden mi
  14. baverwq

1000 TL’ye 2. el anakart önerisi

https://www.amazon.com.tr/ASUS-H510M-Lga1200-Protection-Armoury/dp/B08CV3XMP6/ref=asc_df_B08CV3XMP6/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510743163557&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=11496628422098197793&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012771&hvtargid=pla-1222617969058&psc=...
  15. baverwq

1000 TL’ye 2. el anakart önerisi

İşlemciniz nedir?(yazmışsınız görmemişim) bence ikinci ele gerek yok dün media markta h410 810TL ydi galiba belki o şubeye özeldir ama sıfır almaya çalışın mümkünse anakart ikinci el çok sıkıntı çıkarabilir
  16. baverwq

Yardım P5g41t M (lx Değil) Anakartımın Power Giriş Kablosu Nerede?

Evet arkadaşlar anakartın p5g41t m bu anakartta power için kablo girişini bulamıyorum yardım
  17. baverwq

Yardım Bilgisayar ekran kartı sürücü siliniyor

Gt 440 ekran kartım var tv ye hdmi ile bağladım bugün win 7 den win 10 format attım driverları yükledim yeniden başlatınca driverlar var ama ekran kartı yok gibi çözünürlük düşüyor bide mouse u kaydırdıkça ekran pikselleri dağılıyor 1682445968 Aygıt yöneticisinden bakınca ekran kartının ismi...
  18. baverwq

Çözüldü✓ HDMI ile format atılır mı

Tamamdır teşekkür ediyorum hocam
  19. baverwq

Format attıktan sonra sürücüler siliniyor ya daha önce hiç masaüstü bilgisayara format atmadım bilmiyorum
  20. baverwq

Bilmiyorum açılış ekranında bios ta görüntü gelmez sanıyordum anakarta hdmi yuvası yok ekran kartında var format atınca görüntü gelir mi
Geri