Evet bu anakarta sahibim kardeşim için iyi birşeylere dönüştürebilirim gibi geliyor 4+4 gb ram takicam ama işlemci konusunda kararsızım hangi işlemciyi desteklediğini bilmiyorum am2+ olan bu ankart max hangi işlemciyi takarım bütçe 1k
Babam ın telefonuna aynı yöntemi yaptık imei kopyaladık iki telefonda çalışıyor fakat eski telefona hat takarsak diğeri kapanır diye uyardı telefoncu yani j7 core hat takmayın 6 ay geçmeden IMEI atmanızı tavsiye ederim
Hocam yazılımsal bir sorun değilmiş bir telefoncuya götürmenizi tavsiye ederim en iyi ihtimal hoparlörü temizler düzelir en kötü ihtimal ise hoparlör değişimi telefonun kaskosu fln varsa kaskoya gönderin garanti karşılamaz sizin müdahaleniz sonucu oluşan bir durum parasıyla yapabilirler ama
İşlemciniz nedir?(yazmışsınız görmemişim) bence ikinci ele gerek yok dün media markta h410 810TL ydi galiba belki o şubeye özeldir ama sıfır almaya çalışın mümkünse anakart ikinci el çok sıkıntı çıkarabilir
Gt 440 ekran kartım var tv ye hdmi ile bağladım bugün win 7 den win 10 format attım driverları yükledim yeniden başlatınca driverlar var ama ekran kartı yok gibi çözünürlük düşüyor bide mouse u kaydırdıkça ekran pikselleri dağılıyor
1682445968
Aygıt yöneticisinden bakınca ekran kartının ismi...