Arama sonuçları: *

1. M

Valorant RX6600 özel çözünürlükte hz düşme sorunu.

Hocam çözünürlüğü ayarlarken hzyi silin 165 yazın olmassa tekrar yapın öyle düzeldi bende
  2. M

INNO 3D RTX 3060 yüksek ısı değerleri

Sıcaklıklar normal
  3. M

ASUS TUF GAMING H3 - Ses kapatma tuşu sorunu

Bendede aynı sorun var
  4. M

Çözüldü✓ Vento VG05F HDD nereye takılacak?

Ben hdd kızağı felan beklemiştim olmayınca direk oraya taktım fakat hdd aşırı hareket ediyordu o yüzden forum açma ihtiyacı duydum sonra vida atma yerlerini görünce vida ile sabitledim.
  5. M

Fotoğrafta sol üstte gözüken bölume takıp vida atıcaksınız 3-4hdd takılabılıyor kasaya
  6. M

Vento VG05F kasaya sahibim ve kasaya HDD takmak istiyorum fakat kasanın arka kapağını açınca kasada HDD kızağı bulamadım başka türlü mü takacağım yardımcı olursanız sevinirim.
  7. M

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Ben Windows 11 etkinleştirmiştim YouTube'dan bakarak onu iptal etme yolu varmı
  8. M

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

arkadaşlar 5dk aralıklarla yğklenıyor sistem arkadaşımla 4farklı cıhazdan almaya calıştık ben aldım arkadaşım için bıkmayın uğraşın
  9. M

Valorant RX6600 özel çözünürlükte hz düşme sorunu.

Valorantta amd software den ayarladıgım 1440x1024 ve 1440x1080 çözünürlüklerinde 165hz olan ekranım 160hzye düşüyor fakat valorant ayarlarında 165hz olarak gözüküyor çözunurlık yanında. 1920x1080de böyle bir sorun yok fakat söylediğim çözunurluklerde var yardımcı olursanız sevınırım
  10. M

Wifiyi 2.4ghz ve 5ghz olarak nasıl ayırabilirim?

Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve ilk aldığımda interneti 2.4ghz ve 5ghz olarak 2 farklı ağ vardı fakat bir sorundan dolayı müşteri hizmetlerini aradığımızda birleşti. http://192.168.1.1 dan modem arayüzüne giriş yapıyorum fakat bu ayarı bir türlü bulamadım 2.4ghz de etkin 5ghzde ama ayrı...
  11. M

Pes 2021 nasıl indirebilirim?

Oyun indir vipte trojan çıkan birine denk gelmiştim formlarda en son çare olarak crack dusunuyorum indirip Kaspersky ile taratırım
  12. M

Pes 2021 nasıl indirebilirim?

Merhabalar. Bilgisayarıma PES 2021 yüklemek istiyorum fakat indirecek bir yer bulamadım oyun steamdan de kalkmış durumda, ne yapabilirim en kötü indirebileceğim crack sitesi önerirseniz sevinirim.
  13. M

Pes 2021'i nereden indirebilirim

sıkıntı yok
  14. M

çokta eski sayılmaz 1 aylık neyse yazayım bari özelden
  15. M

Reis banada atabilir misin ya
  16. M

Logitech G335 alınır mı?

Çok fazla bir bütçem yok en fazla 700 o fiyatlarda bunu bulabildim
  17. M

Logitech G335 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/116611/logitech-g-g335-kablolu-gaming-kulaklik-siyah/?ref=akakce&v=1.13.8 alınır mı? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Asus H3 de var fakat deri olduğu için pek alma taraftarı değilim.
  18. M

Bilgisayar için virüs programı önerebilecek var mı?

Sistemim için 7/24 aktif olacak bir virüs programı değilde, tarayıp silip tekrar lazım olunca indirip taramak için kullanacağım bir virüs programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  19. M

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Çözüm bilen var mı?
  20. M

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Ekran kartının HDMI girişiyle görüntü alıyorum fakat display porttan görüntü gelmiyor biraz display port kablosuyle oynayınca görüntü geldi bende display port kablosunda sıkıntı vardır dedim kabloyu değiştirdim hala gelmiyor.
Geri