Arama sonuçları: *

• Users: Gaap
  • Order by date
  1. Gaap

5060 Tİ Hangi İşlemciler İle İyi Çalışır

Ryzen 5 5600 işlemcim var, ekran kartım da Rtx 3060 Tİ. Ekran kartımı 5060 Tİ ile güncellemek istiyorum. Acaba işlemci ile ekran kartı uyumlu çalışır mı, dar boğaz sorunu olur mu bilemedim? Deneyimleyen varsa ya da bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  2. Gaap

Yardım 50k Bütçe ile Gaming Laptop Önerisi

Bende bakıyorum Msi pulse 16 AI güzel gibi https://app.hb.biz/yB4zEsZpmD8V
  3. Gaap

Monitörde Renklerin Yeşile Dönüp Tekrar Düzelmesi

Ddu ile ekran kartının eski sürücüsünü kaldırdım. Msi center uygulamasını kurdum, ekran kartı da msi. Ekran kartı sürücüsü de güncellendi. Sorunlar böylece çözüldü 😆 Teşekkürler
  4. Gaap

Şu anda onu deneyeceğim bakalım ne olacak 1737310094 Nvidia uygulamasını kaldırdım. Sorun da ortadan kalktı. Şimdi ekran kartı sürücüsünü nasıl kurucam 😅
  5. Gaap

Kurulumu yeniden yaptım. Dikkatimi çeken bişey oldu. Oyuna girerken nvidia uygulaması sağ üst köşeden bildirim gösteriyor aktif olduğu yazıyor sanırım. O anda yeşil oluyor. Sonra masa üstü sağ tıklayıp görüntü ayarlarına tıklıyorum o anda düzeliyor
  6. Gaap

Bilgisayarımda yapılan en son güncelleştirmelerin resmini iletiyorum . Ekran kartı güncelleştirme almamış ona da baktım en son 10.ayda güncellenmiş.
  7. Gaap

Ddu ile kaldırmak tam olarak ne demek oluyor bilmiyorum az tarif edersen yaparım
  8. Gaap

Güncelleştirme yaptım bir kaç gün önce ondan sonra başladı evet,
  9. Gaap

Şimdi baktım evde başka display port kablosu da var hdmı da. İkisini de denedim aynı sorun olmaya devam ediyor.
  10. Gaap

Elimde başka kablo yok ama kablodan olsa sürekli aynı sorun olmaz mıydı? Yani pcyi hiç yerinden oynatmadım kablo hareket bile etmedi. Ama denerim, hatta sipariş verdim kabloyu.
  11. Gaap

Merhaba dostlar, Monitörüm 27 İnc Aoc marka 144 hz, ekran kartım msi 3060 ti . Şu ana kadar sorunsuz şekilde kullanıyordum. Tüm sürücülerim güncel. Fakat son iki gündür ekran oyun oynarken bir anda hafif yeşil renk vermeye başlıyor. Yani yeşil derken tamamen full yeşil değil. Ekrana yeşil bir...
  12. Gaap

Zotac 3060 12 GB 2023 yılında alınır mı

zotac 3060 12 gb aldım. Şahane kart sessiz ve serin.
  13. Gaap

Hangi 3060 modeli alinmali

Dostum bir hafta önce bahsettiğin zotac karttan aldım. 8.300 TL şu anda fiyatı. Alırken şüphelerim vardı ısınması yönünden şüphelerim vardı coil whine çıkarmı diye şüphelerim vardı. Kartı bir haftadır kullanıyorum gayet performanslı bir kart. Havalar 40 derecelerde gezmesine rağmen oyunlarda max...
  14. Gaap

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Acilen ekran kartı almalıyım :)
  15. Gaap

asus rx 6600, asus 2070 ve 2080 modellernde coilwhine sorunu ile karşılaştım. Yani ekran kartındaki en hassas olduğum nokta sessiz çalışması. Fazla fan sesi olmasın coilwhine olmasın basıp parayı alıcam da emin olup bulamıyorum bir türlü.
  16. Gaap

7.6 k civarında bütçe ile zotac 3060 12 gb almayı planlıyorum. Param var ama tek derdim aldığımda kartta coil whine sorununun çıkması bundan çok korkuyorum. Bundan önce 2070 ve 2080 aldım ikinci el onları coilwhine sorunu olduğu için iade ettim. Gözlemim güçlü kartlarda bu sorun var ya da...
  17. Gaap

Forza Horizon 5 Bulanıklık Sorununu Çözemiyorum

Aynı şey ayarlar kısmındayken de oluyor, akşama ss alıp atarım. mesela ayarlar kısmındayken ekran bulanıyor sonra düzeliyor. Dediklerinizi deneyip ss atarım olursa çözülürse de yazarım sağ olun
  18. Gaap

Şu anda iş yerindeyim fotoğraf yok ama temsili olarak şöyle anlatayım görüntü cam gibiyken bir anda ekranın tamamı pixelleniyor ve 1 saniye sonra eski haline geliyor . Görsel olarak nasıl dersen de bulduğum bir resmi ileteyim bunun bir tık daha kötüsü diye düşünebilirsin. Aşırı sinir bozucu...
  19. Gaap

Arkadaşlar oğlum oynasın diye forza horizon 5 oyununu pcye indirdim. Fakat oyunda anlık olarak bulanıklık oluyor 1-2 saniye durup yeniden gidiyor. Bu sürekli tekrarlanıyor. Özellikle ayarlar kısmını açtığımda bu tekrarlama artıyor. Oyunu iade etmek istedim ama 2 saat oyun süresini aştım diye...
  20. Gaap

🔥İndirim Sapphire Nitro+ RX6900 XT SE 15.999TL

Fiyat gayet uygun, bence alınır ve sistem kurulur güzel kart.
Geri