Arama sonuçları: *

1. aliyldsss

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

Çok haklısın
  2. aliyldsss

Tamamdır sağolun hocam 👍🏻
  3. aliyldsss

Tamamdır hocam iade tamamlansın bunu alacağım. Satıcısı Elmacık daha önce bir alışverişiniz oldu mu güvenilir geldi bana değerlendirmelerinden dolayı
  4. aliyldsss

Ben laptop da ilk kez karşılaştım içimde şüphe kalacağına iade etmek daha mantıklı geldi tam uyumlu değildi 1665139983 Bende fark ettim yok 1665140418 Hocam satıcıya sordum da bu şekilde bir bilgi verdi siz ne düşünüyorsunuz acaba dual çalışır mı ama çalışır bence bu Kingston
  5. aliyldsss

Çiplerin üzerinde Micron logosu var fakat Thaiphoon Burner SPD bilgisi okunamadı hatası verip çalışmıyor. AIDA 64 - RAM EXPERT - CPU-Z ve CMD den de okunamıyor
  6. aliyldsss

Sıkıntı şu senin de dediğin gibi şüphe. Hem şüphe hem de diğer ram ile değerleri birebir aynı tek fark marka ve çip ondan dolayı da mavi ekran aldım 4-5 kere konu bu
  7. aliyldsss

8. aliyldsss

İade ödemesi inşallah sorunsuz yapılır ardından bende bunu almayı düşünüyordum hocam teşekkürler
  9. aliyldsss

Ben bulamadım hocam yabancı sayfalara da göz gezdirdim oysa ki
  10. aliyldsss

Hocam bende ordan şüphe ettim yani masaüstü ram olsa siyah mevcut ama laptop rami bu ayrıca Ram Expert uygulamasında seri numarası doğru fakat üretici adı Unknown Bilinmeyen olarak gözüküyor. İade ediyorum zaten kargoladım
  11. aliyldsss

1665136719 Teşekkürler bazı insanlar gibi değilsiniz 1665136732 N11 Hocam 1665136825 Ayrıca seni uğraştıran da yok yazma konuya o hâlde ?
  12. aliyldsss

ÖNCE SEN ÜSLUBUNA DİKKAT ET ne demek olduğunu biliyorum Meksika da toplanması kartının siyah olması anlamına gelmez. Crucial'in hangi laptop rami siyah bak bakalım internete onu da bulabilicek misin
  13. aliyldsss

Laptop için DDR4 8GB 3200MHZ CL22 Değerinde internet üzerinden bir ram satın aldım fakat ram bu şekilde siyah ve "Assembled in Mexico" yazıyor sizce durum nedir iade etmem gerekir mi ?
  14. aliyldsss

Çözüldü✓ Kartı Siyah Crucial Ram

Merhaba HP 255-G8 (AMD) Laptop cihazıma +8 ram takviyesi yapmak için internettden ram satın aldım ram Crucial Marka cihazda takılı olan Samsung markalar dışında her şey birebir aynı fakat almış olduğum ram Crucial Marka Ram'in kartı siyah. Ekran kartı (Radeon Vega 8 Dahili) sürücüsünü kaldırıp...
  15. aliyldsss

Yardım Ryzen 5 3500U Laptop Ram

Samsung M471A1K43DB1-CWE Model Ram var cihazda araştırdığımda da 3200mhz olarak gösteriyor fakat işlemci max 2400mhz destekliyor. +8 Ram takviyesi yapacağım 2400mhz mi yoksa 3200mhz mi almalıyım ?
  16. aliyldsss

Ryzen 5 3500U Ram Önerisi

Aynı marka model yok piyasada OEM çünkü ne alacağımı bilmiyorum
  17. aliyldsss

Ryzen 5 3500U Ram Önerisi

Ryzen 5 3500U Laptop da 8GB 2400Mhz Samsung Ram var 8GB daha almayı düşünüyorum fakat hangi marka ram almalıyım aynı samsung model ram OEM olduğu için satıcılara güvenmiyorum ve neredeyse yok. Uyumluluk sorunu ve CL değerleri aynı olmalı mı acaba ?
  18. aliyldsss

Ryzen 5 3500U Laptop Oyun Tavsiyeleri

Hocam hangi rami almalıyım 8GB 2400mhz Samsung var şuan yine 2400mhz 8Gb alıcam ama hangi marka uyumluluk sorunu olur mu bendeki OEM ram olduğu için aynısını satanlara da güvenemiyorum
  19. aliyldsss

60 FPS alabilir miyim bunlarda
  20. aliyldsss

HP - 255 - G8 Ryzen 5 3500U - Radeon Vega 8 - 8 GB Ram Oyun tavsiyeleriniz nelerdir acaba
Top Bottom