Arama sonuçları: *

1. aliyldsss

IPhone 14 Pro Max Deji Batarya

Pil sağlığımı kimse sormadı şuan senden başka sende ilk defa sordun reis sorulsa zaten söylerim Konuya gelecek olursak zaten en başında yazdığım gibi ilerleyen dönemlerde yazmışım şuan pil sağlığım %79
  2. aliyldsss

Bu şekilde bi değişim yapmak mantıklı mıdır sizce o halde yoksa Orijinal değeri 4323 mAh olan pil yerine 4750mAh değer verdiğini idda eden Deji Max' mı kararsızım
  3. aliyldsss

Pil kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz hocam pil sağlığınız kaç iken değiştirdiniz uyarı veriyor mu Bir de
  4. aliyldsss

Pil değişmek istesem illa cihazın içi açılacak apple da 4800 lira sanırım fakat türkiye cihazı değil FPPRO da değişim önerenler de var nasıl bi yol izlenmeli sizce tavsiyeniz nedir bir de bazı forumlarda deji max isimli bataryada pil sağlığı mAh değeri orijinal bataryadan yüksek olduğundan...
  5. aliyldsss

Merhabalar, iPhone 14 Pro Max cihazım var ilerleyen dönemlerde pil değişimi yaparsam Deji markasını mı tercih etmeliyim alırken nelere dikkat etmeli pil üretim tarihinin mümkünse yeni olması gerekiyor sanırım bunu nasıl talep ederiz destek olabiliyorlar mı kullananların deneyimlerinden...
  6. aliyldsss

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

Çok haklısın
  7. aliyldsss

Tamamdır sağolun hocam 👍🏻
  8. aliyldsss

Tamamdır hocam iade tamamlansın bunu alacağım. Satıcısı Elmacık daha önce bir alışverişiniz oldu mu güvenilir geldi bana değerlendirmelerinden dolayı
  9. aliyldsss

Ben laptop da ilk kez karşılaştım içimde şüphe kalacağına iade etmek daha mantıklı geldi tam uyumlu değildi 1665139983 Bende fark ettim yok 1665140418 Hocam satıcıya sordum da bu şekilde bir bilgi verdi siz ne düşünüyorsunuz acaba dual çalışır mı ama çalışır bence bu Kingston
  10. aliyldsss

Çiplerin üzerinde Micron logosu var fakat Thaiphoon Burner SPD bilgisi okunamadı hatası verip çalışmıyor. AIDA 64 - RAM EXPERT - CPU-Z ve CMD den de okunamıyor
  11. aliyldsss

Sıkıntı şu senin de dediğin gibi şüphe. Hem şüphe hem de diğer ram ile değerleri birebir aynı tek fark marka ve çip ondan dolayı da mavi ekran aldım 4-5 kere konu bu
  12. aliyldsss

13. aliyldsss

İade ödemesi inşallah sorunsuz yapılır ardından bende bunu almayı düşünüyordum hocam teşekkürler
  14. aliyldsss

Ben bulamadım hocam yabancı sayfalara da göz gezdirdim oysa ki
  15. aliyldsss

Hocam bende ordan şüphe ettim yani masaüstü ram olsa siyah mevcut ama laptop rami bu ayrıca Ram Expert uygulamasında seri numarası doğru fakat üretici adı Unknown Bilinmeyen olarak gözüküyor. İade ediyorum zaten kargoladım
  16. aliyldsss

1665136719 Teşekkürler bazı insanlar gibi değilsiniz 1665136732 N11 Hocam 1665136825 Ayrıca seni uğraştıran da yok yazma konuya o hâlde ?
  17. aliyldsss

ÖNCE SEN ÜSLUBUNA DİKKAT ET ne demek olduğunu biliyorum Meksika da toplanması kartının siyah olması anlamına gelmez. Crucial'in hangi laptop rami siyah bak bakalım internete onu da bulabilicek misin
  18. aliyldsss

Laptop için DDR4 8GB 3200MHZ CL22 Değerinde internet üzerinden bir ram satın aldım fakat ram bu şekilde siyah ve "Assembled in Mexico" yazıyor sizce durum nedir iade etmem gerekir mi ?
  19. aliyldsss

Çözüldü✓ Kartı Siyah Crucial Ram

Merhaba HP 255-G8 (AMD) Laptop cihazıma +8 ram takviyesi yapmak için internettden ram satın aldım ram Crucial Marka cihazda takılı olan Samsung markalar dışında her şey birebir aynı fakat almış olduğum ram Crucial Marka Ram'in kartı siyah. Ekran kartı (Radeon Vega 8 Dahili) sürücüsünü kaldırıp...
  20. aliyldsss

Yardım Ryzen 5 3500U Laptop Ram

Samsung M471A1K43DB1-CWE Model Ram var cihazda araştırdığımda da 3200mhz olarak gösteriyor fakat işlemci max 2400mhz destekliyor. +8 Ram takviyesi yapacağım 2400mhz mi yoksa 3200mhz mi almalıyım ?
Geri