Arama sonuçları: *

• Users: Laxer
  • Order by date
  1. L

İphone 15 de ısınma problemi varmı?

Gün içinde oyun oynamadan yoğun kullanımda 6-7 saat gidiyor.
  2. L

İphone 15 de ısınma problemi varmı?

Base 15 modelini kullanıyorum. Her hangi bir ısınma yok fakat aynı anda 4-5 uygulama gibi çok yoğun bir indirme yapmadığın sürece söz konusu değil.
  3. L

AC Odyssey açılmıyor

2 Gün önce Ubisoft Store üzerinden AC Odyssey aldım. İndirdiğimde oyunu Play tuşu üzerinden açmayı denedim fakat bir pencere geliyor ve açılmıyor. Sonrasında oyunu yönetici bir şekilde EXE dosyası üzerinden açmaya çalıştığımda benden bir Key istedi. Her yere baktım ama her hangi bir key...
  4. L

HP Victus 16 vs Acer Nitro 5

8GB Ram almak pek istemiyorum. Sonradan uğraştırıyor açınca garanti kapsamı dışına çıkıyor vs. Sıkıntılı işler.
  5. L

Oyun içi soğutması nasıl victusun?
  6. L

Hocam 16 ram alıp sonradan uğraşmak istemiyorum. Bu ürünü gördüm. Acer ve Victus arasından hangisini önerirsiniz?
  7. L

Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim? Hem soğutma bakımından hem performans bakımından. İkisinin de özellikleri aynı. HP Victus 16 Acer Nitro 5
  8. L

Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs HP Omen 15 vs Acer Nitro 5

Sağolun görmemişim açıklamalarda, IdeaPad Gaming 3 alacağım. 1658009389 3'ü içinden en iyisi neden bu? Yani ekstra diğerlerinden ayıran özelliği nedir? Ona göre kararımı vereceğim. 1658009393
  9. L

Hocam adaptör cihaza yetmiyor deniliyor çoğu forumlarda. 1658008892 Adaptörü 170w mı?
  10. L

Arkadaşlar Lenovo IdeaPad Gaming 3'ün RTX 3060 modelini almayı düşünüyorum. Fakat adaptör sorunu vesayre deniliyor. 18-19k bütçem var. Sorunu göze alıp Lenovo IdeaPad Gaming 3'ü mü almalıyım yoksa HP Omen 15 ve Acer Nitro 5 modelleri arasında bir seçim mi yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri