Arama sonuçları: *

1. L

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

değeri düşük de gösterilmemiş ki aldığım fiyat yazıyor üstünde. aldığım fiyat belli sitede indirimli indirimsiz fiyatı belli. ben de bir şey olmayacağını biliyorum ama en azından içimdekileri söyleyip rahatladım az da olsa.
  2. L

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

ben de 16 sında almışım 19 değilmiş cimere yazdım bakalım ne saçmalayıp cevaplayacaklar görmek istiyorum
  3. L

bundan sonra yurtdışından bir şey alırken ürün fiyatına bakmadan gümrüğü arayıp soracağım bu ne kadar eder diye belli ki onlar belirliyor fiyatları 45 dolara alıyorum hadi indirimsiz aldım diyelim 65 dolar adam kafasına göre 70 yazmış geçmiş
  4. L

1 aydan fazla beklediğime mi yanayım klavyeye verdiğim paranın yarısı kadar çıkan vergiye mi yanayım bilmiyorum. şu ülkede attığım her adımda pişmanlık duyuyorum artık. heves edip bir şey aldık onu bile insanın kursağında bırakıyorlar. şikayet etsen kimi kime edeceksin .
  5. L

🔥İndirim SteelSeries Arctis 9X Wireless 3999 TL

Bu arkadaşın içinden dongle çıkıyor mu
  6. L

🔥İndirim 🔥Asus Rog Falchion Wireless 1999 TL🔥

xpg summoner almıştım onun yerine bu alınabilir mi iptal edip bunu alsam
  7. L

❌İndirim Bitti! PHILIPS CHP4010W Tekli Akım Korumalı Priz Beyaz 75TL

beni adres doğrulamak için aradılar iptal olacağını düşünmüyor fazla alanları iptal etmiş olabilirler
  8. L

Kasa ve Güç Kaynaklarında İndirim Var - İnventus

inventusun asıl indirimi bu değil daha 2 hafta önce p360a aldım 1300 liraya. phanteks kasalar daha ucuza düşüyor
  9. L

🔥🔥MSI MAG VAMPIRIC 300R Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 1 x 120mm Fan ATX 2795🔥🔥

bunların önlerini niye mash yapmıyorlar içeride parçalar üşümesin diye mi
  10. L

🔥İndirim Kingston exodia 64gb gen3.2 73TL

kullandıktan sonra araba tekerinin önüne koyuyorum bunu kaymasın diye gayet işlevsel bir flash disk
  11. L

🔥🔥 RAZER BLACKSHARK V2 1653 TL'YE 🔥🔥

o ünlem ses ayarlarını thx spatia yapıyor düzelme sebebi odur
  12. L

🔥🔥 RAZER BLACKSHARK V2 1653 TL'YE 🔥🔥

bunu cloud 2 ye de söylediniz mi yoksa sadece siz mi biliyorsunuz
  13. L

🔥İndirim MSI VGA GEFORCE RTX 4070 TI VENTUS 3X 12G OC 21.129TL

sen kalk 4070ti yap içine 12gb vram koy saçmalık
  14. L

ADIDAS AYAKKABI 962TL

ayaklarım boyuna değil de enine 46 numara olduğu için alamıyorum zayıf ayaklar için ideal
  15. L

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Home Güvenlik Kamerası 1080P Amazon Prime ile 799TL

güvenlik açığı olmayanları da el alem izliyor zaten en azından indirimdeyken aldığımızdan izlesinler
  16. L

Maxtor CTG8 12.8 W/mk Yüksek Performans Termal Macun (10gr) 75 TL

bunu da 2-3 saatte bir fiyatı mı değişiyor 2-3 gündür görüyorum hep farklı fiyat
  17. L

❌İndirim Bitti! Philips erkek bakım seti 374TL

kesinlikle tavsiye etmiyorum şarjı hemen bitiyor doğru düzgün kesmiyor
Geri