Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Çalışan kartım başka bir sistemde görüntü vermiyor.

Yardımcı olabilecek var mı?
  2. S

BİM'e gelen elektrikli scooter alınır mı?

Merhaba, elektrikli scooterler hakkında bilgim yok, BİM'e böyle bir ürün geliyormuş sizce alınır mı fiyatına değer mi? Bunun yerine bu fiyatlara scooter önerisi de alabilirim. İşe gidip gelmek için kullanacağım. https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/katlanabilir-smart-kick-scooter/aktuel.aspx
  3. S

Denedim ancak işe yaramadı.
  4. S

Merhabalar, MSI GTX 960 4G ekran kartı bir sistemde sorunsuz görüntü verirken diğerinde ne yaptıysam görüntü vermiyor. Sistemleri paylaşıyorum. 1.Sistem (Görüntü verdiği) : ASUS PRIME B550M-K AMD RYZEN 5 5600 2.Sistem (Görüntü vermediği) : ASUS TUF A520M AMD RYZEN 5 1600AF Not : İlk sistemin...
  5. S

Sapphire pulse rx 6600 vs nitro+ rx 6600 xt

İşlemcim şuan yetersiz ancak değiştireceğim, 5500 ile darboğaz yaşar mıyım?
  6. S

Sapphire pulse rx 6600 vs nitro+ rx 6600 xt

Arkadaşlar merhaba, rx 6600 sapphire pulse modeli hepsi buradada 5500, rx 6600 xt nitro+ modeli ise 7200. Sizce aradaki 1700 TLyi vermeye değer mi? Sapphire pulse 6600 alacaktım ancak araştırırken çok küçük bir model olduğunu soğutma konusunda sorun olabileceğini ve düşük mhzde çalıştığını...
  7. S

Ryzen 5 1600af için ekran kartı önerisi

Açıkçası 2.el ürün pek almadım şimdiye kadar, o yüzden şüphe ile yaklaşıyorum hep. Yine de bir göz atacağım sağ ol.
  8. S

Estağfurullah yine de teşekkür ederim.
  9. S

Almışken biraz daha bütçeyi destekleyip acaba xt mi alsam diye düşünüyordum fakat sizin de söylediğiniz gibi işlemcimi de yükseltmem gerekecek bu yüzden 6600 almaya karar verdim. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim. 1658123026 Eğer ulaştırma imkanın varsa çok sevinirim.
  10. S

6600 ile 6600 xt arasında çok bir fark var mı? Yalnızca oyun oynayacağım aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Önerin için teşekkür ederim. 1658040545 Önerin için teşekkür ederim. Aklıma takılan tek bir şey oldu, 5500 sanırım pcie 3.0. Bunun sıkıntısını yaşar mıyım?
  11. S

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 8-9 senedir kullandığım ekran kartım Msi gtx 960 4g arızalandı ve yeni bir ekran kartı alacağım. Sistemimi aşağıya yazacağım ancak öncesinde şunları söylemek isterim ki ufak bir araştırma yaptım yaklaşık 3-4 gündür, en uygun gözüken kart rx 6500 xt fakat sistemim pci...
Top Bottom