Arama sonuçları: *

1. SametADSIZ

Çözüldü✓ Yapay Zekâ & Veri Odaklı Projeler İçin Laptop Önerisi

Teşekkür ederim hocam. İyi geceler.
  2. SametADSIZ

Kesinlikle bütçemi yükseltebilirsem aklımda olacak. Teşekkür ederim.
  3. SametADSIZ

Zorlayabilirsem aklımda bu model de var. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-c2-amd-ryzen-9-9955hx3d-64gb-ram-2tb-ssd-rtx5070ti-16-qhd-ips-300hz-freedos-gaming-laptop-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008OZ4QS
  4. SametADSIZ

Teşekkür ederim benim aklımda da bu model vardı, pek şikayet de görmedim ama yine de danışmak daha iyi olur diye düşündüm.
  5. SametADSIZ

Keşke alabilsem ama maalesef ki bütçem el vermiyor. Masaüstü olması işime gelirdi tabii ama üniversitede olduğum için laptop benim için daha verimli olur. 5070 tahmini olarak söylediğim bir model aslında yapacağım işin büyüklüğüne göre verimlilik açısından daha aşağısı pak beklentilerimi...
  6. SametADSIZ

Tabii ki de öyle ama MSI ve ASUS aynı donanımdaki diğer markalardan daha pahalı olabiliyor bu durumda biraz bütçeme de dikkat etmem gerekiyor.
  7. SametADSIZ

75'e kadar çıkabilirim ama biraz zorlar beni. Daha uygun 60-70 arası olursa güzel olurdu açıkçası. Tahminlerime göre 5070 ve üstü ekran kartı ve 32 gb ram yeterli gibi, işlemci konusundaysa net emin olamıyorum.
  8. SametADSIZ

Merhabalar Yapay Zekâ & Veri Odaklı Projeler İçin Laptop önerisi gerekiyor. Şuan üzerine çalıştığım bir proje var; bir yapay zeka modülü kullanarak uygulama geliştirme sürecindeyim. Sürekli olarak veri giriş çıkışı olan bir proje olacak ve nasıl bir laptop kullanmam gerektiğini bilemiyorum...
  9. SametADSIZ

Çözüldü✓ Monster Abra A5 V16.6 bilgisayara sahibim 8GB RAM var ve yükseltmek istiyorum

Bende klavyeyi yenilemek zorunda kaldım fiyatı gerçekten de fazla
  10. SametADSIZ

Çözüldü✓ Monster Abra A5 V16.6 bilgisayara sahibim 8GB RAM var ve yükseltmek istiyorum

Özür dilerim onu bilmiyordum. Eğer öyleyse benim koyduğum linktekiler de uyumlu olur mu?
  11. SametADSIZ

Cl değerleri aynı değil sistem çalıştırır mı ki? 1658042480 Teşekkürler bunlara göre bakıyorum zaten ama bulmak zor her şey tamam cl değeri uyuşmuyor çoğu zaman.
  12. SametADSIZ

Biraz araştırdım frekans değerleri, cl değeri ve DDR uyuşuyorsa sıkıntı çıkmıyor diye öğrendim. Belki ben doğrusunu bulamam diye yazdım.
  13. SametADSIZ

Monster Abra A5 V16.6 bilgisayara sahibim 8GB (DDR4-3200 (1600 MHz)) RAM var ve yükseltmek istiyorum ama yanlış parça seçmekten korkuyorum ek 16 GB yada 32 GB bellek alacam nasıl ve hangi belleği seçmeliyim yardımcı olurmusunuz lütfen Şu iki bellekten birini almak istiyorum uygun mu acaba...
Geri