Arama sonuçları: *

1. H

APU SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Sistemde ryzen 5 5600g işlemci Gigabyte b550 gaming XVII Anakart Mld m300 M2 ssd Fsp hyper 600w güç kaynağı mevcut Daha önce Rx 5700 ekran kartı takılıydi sorunsuz çalışıyordu Ekran kartını sattim 1 gün oluyor anakarttan görüntü alıyordum gene sorun yoktu şuan yeni bir harddisk taktım 1.5tb...
  2. H

2. monitör görüntü gelmeme sorunu

çift monitör kullanıyorum ana monitör düzgün çalışıyor ancak 2. monitör görüntü vermiyor win+p yapınca yinele veya uzat moduna alamıyorum 'sadece bilgisayar ekranı' modundan çıkmıyor bu modda takılı kaldı ne yapmalıyım acil yardım pls?
  3. H

PC HARDDİSK İ ALGILIYOR AMA KULLANAMIYORUM

Arkadaşlar pc ye format attım format esnasında harddiski ve ssd yi biçimlendirip ssd ye windows 10 kurulumu yaptım ancak kurulum tamamlandıktan sonra pc de sadece ssd gözüküyor yerel disk c var sadece aygıt yöneticisinde harddisk gözüküyor ama yerel disk d olarak karşıma çıkmıyor hiçbir şekilde...
  4. H

3000 TL' ye hangi ekran kartları alınabilir?

2.500 - 3000₺ Bütçem var ikinci el hangi ekran kartını alabilirim bulabilirim ben Rx 5700xt bakıyorum?
  5. H

gigabyte b550 gaming x v2 için rüfusta hangi ayarları seçmeliyim?

teşekkürler 1680805902 teşekkürler 1680806072 hocam yukarda win 10 yazmışım 11 olacak sıkıntı olmaz demi
  6. H

gigabyte b550 gaming x v2 için rüfusta hangi ayarları seçmeliyim?

selamün aleyküm hocalarım parça parça yeni bir sistem aldım bugün tüm parçaların siparişini verdim. parçalar geldiğinde pc yi topladıktan sonra windows yüklemek için flash belleğe windows 10 yazdıracağım ama rüfusta hangi ayarları seçmem gerekli mbr,gpt,legacy hangisini seçmeliyim? sistemim...
  7. H

AMD vs Nvidia hangisini tercih etmeliyim?

Hocam daha fazla para çıkamam çünkü 12 bin üstüne daha monitör vesayle alicam o yüzden bütçe 12k
  8. H

İşte suanlik çıkamam ama bugünlerde almam lazım ya apu alıp sonradan ekliycem Nvidia yada AMD sistemi alıp yoluma bakicam?
  9. H

Hem render hem oyun
  10. H

12k bütçem var ve 12 k ya ryzen 5 5600 RX6600 ekran kartlı sistem alabiliyorum. Ama bu sistemde hem oyun oynicam hem video kaydı alıp render yapabilcem tabi ufak renderler sizce bu sistemimi alsam veya 5600g apu sistem alıp sonradan Nvidia Ekran kartı mı alsam en az 3060 olck?
  11. H

11.000-12.000TL Hazır sistem Önerisi

Nvidia o fiyat bandında rtx 3050 veya 2060S bulabilirsin sana önerim ise çok uygun fiyatlı şu sistem bı göz at derim...
  12. H

12.000 TL bütçe fp sistem

B450m dragon modeli tercih edilmeli bence
  13. H

wordpress tema ekliyorum ancak temanın üst kısmı sitede gözükmüyor

bu şekilde üst kısım gözükmüyor yarrdımcı olunuz
  14. H

Çözüldü✓ 3 Yıllık rx 580 pulse 8 GB Ekran Kartı Alınır mı?

Sikinti yok abi kart temiz buldum iyi fps veriyor sadece işlemci düşük kaldı biraz i 5-3470
  15. H

Hocam 1.5 a msi armor rx 570 aldım
  16. H

Yardım 2 monitör arasında kaldım Dell ve asus

ben olsam asus alırdım...
  17. H

Youtube şarkı indirme

yt deyken istediğin şarkıya girip yukarıdan url kısmındaki youtube yazısınız ube yazan kısmını sil yani yout olcak enterla mp3 olarak indir knkam
  18. H

GTX 1080'e 550 watt yeterli mi sizce?

600 watt takıp 3060 ti kullanabilirsin veya 550 Watt 80+ sertifikalı bir PSU almanı öneririm...
  19. H

@MuratTheFounderOfGariban hocam 1.500 e iyi bir kart önerir misiniz? rx 580 & gtx 1650 formatında olması benim için önemli oynadığım oyunlar beamng drive, assetto corsa, valorant, ets, gta 5 ,
  20. H

windows 10 mikrofon çalışmama sorunu

mikrofon taktığımda algılıyor fakat ses çıkmıyor aşağıdaki görseldeki gibi ses düzeyi hiçbir şekilde çalışmıyor obs ve discorddada ses düzeyi oynamıyor kulak üstü kulaklık mikrofonu kullanıyorum acaba kulaklıktamı sorun var diye yaka mikrofonu ile denedim ondada aynısı oldu çözüm bekliyorum...
Geri