Arama sonuçları: *

1. Tek tek topladığım pc mi satıyorum İster Yayın İster Oyun

İstanbul Tek tek topladığım pc mi satıyorum İster Yayın İster Oyun

Tek tek parça parça topladığım bilgisayarımı satıyorum. Çok aktif kullanmadığım daha doğrusu oyun oynamaya zamanım olmadığı için ve yoğun bir işte çalıştığım için satma kararı aldım. Ciddi alıcılara fiyatta güzel ikramım olur abartı olmayacak şekilde. ASUS DUAL RX 6700XT OC FATURALI GARANTİLİ...
  2. H

Yeni sistem ekran kartı fanı dönmüyor

kart ısınmadan fan çalışmaz stres testine sok döner
  3. H

Windows Hello yöneticiniz tarafından yönetilir

Selamlar Arkadaşlar windows defender üzerinde hiçbir sorun sıkıntı virüs vs yok birden bire windows hello gitti kullanamıyorum herşeyi denedim malwarebytes kurup tarattım sınama modu yazısını kapattım hiçbirşey işe yaramadı saatlerdir uğraşıyorum bir yolunu bulamadım başına gelen varsa veya...
  4. H

ssd ile ilgili 2 sorum var

https://www.n11.com/urun/samsung-870-evo-mz-77e250bw-25-250-gb-sata-3-ssd-1725282?magaza=marrka&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign 250deb fazla yorumu var 5 yıldız almış ürün sepette 600tl
  5. H

Ram ARGB bir süre sonra donuyor.

Merhabalar selamlar herkese günaydınlar; ASUS B550M-A WİFİ Anakart 2x8 8GB DDR4 3200Mhz PNY XLR8 ARGB Ram 9500GT 1GB Ekran kartı (idarelik görüntü almak için) R5 3600 1.1v 4.5ghz overclocklu 600W psu markası hatırlamıyorum SSD 980 Pro 1TB Custom soğutuculu Arkadaşlar aşağıda verdiğim bağlantıda...
Top Bottom