Arama sonuçları: *

1. J

Bios Virüsünü Eset'in Gelişmiş Tehdit Koruması Bulabilir Mi?

Ya ne anlatıyosunuz siz bu konu ile ilgili daha hiçbir konu açmadım. İyi ki bırakmışım bu forumu. Hem moderatörler hem kullanıcılar iyice saçmalamış
  2. J

Bios Virüsünü Eset'in Gelişmiş Tehdit Koruması Bulabilir Mi?

En gelişmiş bios virüsü bulaşsa bile eset'in gelişmiş tehdit koruması KESİNLİKLE bunu bulabilir ve yok edebilir mi?
  3. J

Crack dosyası kendisini USB'ye veya disklere kopyalayabilir mi?

Windows ISO'sunu cracklemek için kullanılan o dosyalar USB'ye, USB'deki o Windows kurulum dosyalarına veya disklere bulaşabilir mi? Kendisini kopyalayabilir mi? Kopyalarsa antivirüs bunu virüs olarak görür mü?
  4. J

Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası

Bazıları virüs demiş. Kaspersky ile iki defa tarattım bir şey bulamadı bu neden olabilir? Dosyaların özelliklerine baktığım zaman erişim tarihi olarak 3 ve 4 dakika olarak gösteriyor ancak ben 1 saat önce açmayı denedim. Bu neden olabilir? Virüs olabilir mi çalıştırdığım zaman bu hatayı verip...
  5. J

Avp.Exe Nedir? Korumaya Etkisi Var Mıdır

Avp.exe ikide bir durduruluyor (galiba) bunun gerçek zamanlı korumaya, gelişmiş tehdit korumasına falan etkisi var mıdır?
  6. J

Her veritabanı Güncellemesinden Sonra Tarama Gerekir Mi?

Kasperksy ile tarama yaptıktan sonra tarama yaparken veri tabanının güncel olmadığını farkettim tekrardan tarama yapmama gerek var mıdır?
  7. J

Kaspersky Neden Her Taranada Farklı Dosya Sayısı Tarıyor?

Bilgisi olan var mı?
  8. J

Kaspersky Neden Her Taranada Farklı Dosya Sayısı Tarıyor?

1.Geçen günlerde tam tarama yaptığımda 1 Milyon dosya taradı. Şimdi ise 800 bin civarlarında dosya taradı bu neden olabilir? 2.Her veritabanı güncellemesi sonrası tam tarama yapmak gerekir mi? 3.Tarama bittiği zaman 800 bin küsür nesne tarandı diyor ancak raporlara baktığım zaman 200 bin küsür...
  9. J

Bulunamayan Virüs Var Mıdır?

Orjinal demedim orjinal olmayan dedim
  10. J

1.Orijinal olmayan iso dedim hocam 2.Benim sorunum çakma windows değil çakma bir windows iso su ile windows kurulunca ondan gelen virüs. Benim olayım KMSpico değil
  11. J

Tamam teşekkür ederim hocam 1660918446 Tamam teşekkür ederim hocam
  12. J

Yani orijinal olma iso ile windows kurulursa ve bundan virüs çıkarsa bunu antivirüs herhangi bir şekilde (taramalarda,gelişmiş tehdit korumasında vb.) Bulur değil mi?
  13. J

Nasıl yani bulamaz mı hocam
  14. J

Hocam olmaz öyle şey ya 😅 1660915043 Hocam tekrar tekrar sormuyorum
  15. J

Özel amaçlar derken? Mesela o crackli isodan bulaşan virüsleri bulabilir mi kaspersky gelişmiş tehdit koruması
  16. J

Hocam peki diyelim ki iyi bir virüs bulaştı. Bunu kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması bulabilir mi? Yani Hocam benim sorum şu dünya üzerindeki bütün virüsleri kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması gibi şeyler bulabilir mi?
  17. J

Yani virüs antivirüsten önce bulaşsa bile antivirüs onu bulur değil mi?
  18. J

Hocam dosya açma değil crackli isodan kurulan windowstan bulaştı virüs. Ancak kaspersky gelişmiş tehdit koruması falan bunu bulur mu sorun o
  19. J

Hocam böyle olsa bile gelişmiş tehdit koruması kesinlikle bulabilir mi? Bir de şeyden şüphelendim Bir yerde bir arkadaş bütün korumaları kapatıp virüsü bulaştırırsan o virüs taramada çıkmaz demişti. Ondan dolayı virüs bilgisayarı ilk açtığımda bulaştığı için bende antivirüs yoktu. Yani bütün...
Geri